|
|
|||
|
|||
![]()
Καλο το diy αλλα δες και μερικα ετοιμα ποσο κοστιζουν
http://www.petsupermarket.gr/4016/%C...0cm-288lt.html http://www.petsupermarket.gr/4015/%C...0cm-240lt.html ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά και τα έτοιμα αλλά δεν έχεις την χαρά της δημιουργίας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αυτο για την χαρά της δημιουργίας και ειμαι και εγω υπέρ αλλά σκέψου και το ενδεχόμενο να μην κολήσεις κάτι καλά και να εχεις διαρροές.Αν μπορεις στις διαστάσεις που θες να βρεις κάτι έτοιμο εστω και λίγο ακριβότερο προτίμησε αυτό.
Επίσης στο κόστος της κατασκευης δεν έχεις υπολογίσει τη σιλικόνη και αν δεν κάνω λάθος θα χρειαστεις για σιγουριά τουλάχιστον 3 φυσίγγια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εβαζα 10ρι τζαμι 12ρες κοντρες(πανω κατω) και μπροστα τζαμι extra clear
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από απουσία μηνών επέστρεψα δρυμύτερος! Μπορεί να μην έβαλα φωτογραφίες των εργασιών σταδιακά αλλά θα σας στείλω από την κόλληση του ενυδρείου και μετά. Το ενυδρείο κολλήθηκε στις 14/4 με 12αρι τζάμι τελικά και με 10αρες κόντρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Στις 28/4 γέμισε με νερό και έμεινε έτσι μέχρι τις 4/5
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για ενυδρείο SUN SUN 64x39x54 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-05-10 23:32 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |