|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το έκανα με νερό βρύσης, χωρίς ζέσταμα.. πάλι γίνεται πολτός..
Αυτό με την μαγιά δεν το ήξερα όμως ![]() Ωραίο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλος οδηγος ευχαριστουμε!
Εγραψες!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ αναλυτικό και ωραιο σαν παρουσίαση..
Σε ευχαριστουμε Στελιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος και αναλυτικότατος!!!
![]() Pinned και αυτό!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο Στελιο, ωραια και αναλυτικη παρουσιαση.
αντε και υπομνημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοτιμήθηκες και το εγραψες τελικα ε? τεμπελακο
![]() Νομιζω λες πολυ ωρα στα μικροκυματα. Εγω το εβαλα ενα λεπτο και ηταν ηδη ετοιμο στα 40" που το τσεκαρα. Λιγο λιωσιμο με το κουταλι ηθελε. Ας το τσεκαρει ο καθενας σταδιακα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι την πηρα ετοιμη την καλιεργεια απο τον Στελιο!!!Να'σαι καλα φιλαρακι!Ευχαριστω πολυ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβα καλα αυτα ειναι ακομα μικροτερα απτα γκρινταλ;...απειρως μικροτερα βασικα. Πρεπει πραγματι ναναι τελεια για γονους και μηνων τετρα και αλλα. Πολυ καλη παρουσιαση, αναρωτιεμαι αν μπορουμε να υιοθετησουμε καποια απτα χαρακτηριστικα της στην γκρινταλ για να την κανουμε καλυτερη η ταναποδο. Πχ γιατι βρωμη και οχι φοινικοχωμα; Αν βαζαμε και εδω φοινικοχωμα δεν θα αποφευγαμε τον φοβο για μουχλιασμα, και τη μαγια; Και δεν θα χρειαζοταν νατην ξαναφτιαχνουμε καθε μηνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ομορφόπαιδα!
Ακόμα δεν έχω κάνει δοκιμές για μεγάλωμα σε χώμα, αν και πιο πολύ με ιντριγκάρει το να δοκιμάσω τα grindal με τη βρώμη, μια και μου είναι πολύ πιο εύκολο να τα φτιάχνω μια φορά το μήνα και να μην ξανασχολούμαι με το να τους ρίχνω φαγητό συνέχεια και μάλιστα έχοντας συνεχώς φουλ παραγωγή και με πιο εύκολη συλλογή. Μαγιά δε ρίχνω πέρα από την αρχή (από βαρεμάρα ![]() Δοκιμάστε και ενημερώστε για τις διαφορές που θα παρατηρήσετε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός για φυτά Please!!! | g81gr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 25-10-12 15:59 |
Οδηγός Υλικών και Κατασκευής Λίμνης | Captain Kirk | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 07-09-12 14:02 |
Οδηγός διάγνωσης παρασιτικών ασθενιών | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-10-06 08:37 |
Οδηγός διάγνωσης προβλημάτων στά φυτά | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-08-03 16:50 |