|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω θελω να πηγαινα και να ζηταγα θερμοστατη και να μου εδιναν θερμοστατη και μετα να ανοιγα θεμα να σας ρωτουσα,αυτο το πραγμα που να το βαλω,ευτυχως τη γλιτωσα! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- πριν μερικες μερες,μιλουσα στο τηλεφωνο με εναν γνωστο μου ο οποιος εχει ενυδρειο και τον ρωτησα τι ψαρια εχει.. μου ειπε οτι εχει δολαρια,καρχαριακια ,γλυφτες και ενα ειδος που δεν το καταλαβα... ![]() αυτο! περιμενω τα φωτα σας... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 13-12-12 στις 09:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για να μην ανοίξω άλλο θέμα στο κουβά που ετοιμάζω το νεράκι της αλλαγής (14λτ είναι ο κουβάς ) δεν παίζει πρόβλημα να βάλλω 150w θερμοστάτη για πιο γρήγορη προθέρμανση σωστά ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ααααα, ακτινογραφιες λες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
glass catfish ή pristella maxillaris
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα pristella maxillaris ναι.
Τα πρωτα πρεπει να τα λενε .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kryptopterus bicirrhis
παντως Σπύρο στο google τα βγάζει και ως ghost και ως glass catfish ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την <γλυφτρα> σε ποιο pet shop μπορουμε να την βρουμε;
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Μπολιάρισμα" Νερού! Απορια! | Malawi Lover | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 10-10-12 15:46 |
Απορια "sexy" apple snails :D :D | nOmOreAbuse | Σαλιγκάρια | 31 | 20-09-10 20:50 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |