|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις αν γινεται να την τραβηξεις μια φωτο απο το πανω μερος και μια απο το πλαϊ;
|
|
||||
|
||||
![]()
θα την βγαλω μερικες φωτο...σε καμια ωρα περιπου θα τις αναρτησω.
|
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο με τη μαυρη κηλιδα στην κοιλια της...
|
|
||||
|
||||
![]()
δε βλέπω κανενα ετοιμόγεννο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως εξηγειται τοτε η συμπεριφορα του? γιατι καθεται εκει 2 μερες τωρα? το μονο που κανει ειναι να διωχνει τα αλλα και κουναει την ουρα...
------------------------- με παραξενευει αυτη η συμπεριφορα,επισης παει κ χτυπαει την κοιλια του πανω σε διαφορα μεσα στο ενυδρειο οπως το φιλτρο,το ξυλο και το θερμοστατη...σαν να πηδαει ας πουμε αποτομα... ------------------------- τελικα υπαρχει καποιος που να γνωριζει τετοιου ειδους συμπεριφορα?παρακαλω ας μου πει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 13-12-12 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το είδος ψαριού δεν είναι από τα πιο εύκολα για αναγνώριση σε γένος ? εννοώ γκρι θηλυκά και τα ''παρδαλά'' αρσενικά και σε αναλογία 1 αρσενικό -3 θηλυκά? έχω GUPPIES και το ένα είναι στην βδομάδα του για γέννα. η ''μάνα'' κυοφορεί 4-6 εβδομάδες κατά μέσο όρο. εμένα είναι πολυ πιο πρησμένη. και γενικά ποτέ δεν τα έχω δει να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις. (εννοώ και πριν την γέννα) Όταν πλησιάζουν το ένα το άλλο πολλές φορές ''μανουβράρουν'' (δεν θεωρούντε επιθετικά αλλά αποφεύγουν πολύ κοντινές επαφές).
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για το μηνυμα αλλα η ερωτηση ειναι εαν καποιος γνωριζει τη συγκεκριμενη συμπεριφορα του ψαριου...καθεται εκει ολη την ωρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλαρια,μια γεννα 2 ζευγαρια!!!! | akoylini | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-04-10 19:54 |