|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντιλέγω, είναι και από τους λόγους που την προτιμούν! Παρ' όλα αυτά και με χαλικάκι την κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ πάντως σε άμμο τα είχα!
|
||||
|
||||
![]()
τα δικα σου στελιο μεχρι να φτασουμε στη Συρο τα ειχα σε ταπερ 25λ.με μπολιασμενο φιλτρο παρεα με 2 ξιφοφορινες,1 μονομαχινα,4 αγκιστρακια,8 ροδοστομους και τα aplle μεχρι να φτασουμε σπιτι οποτε εβγαιναν απο την καρυδα ηταν κολημενα μουρη με μουρη.πολυ αγαπημενο ζευγαρακι
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 11-12-12 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξε, τα παιδιά τα είχαν βρει και τα είχαν μοιράσει από νωρίς! ¶μα ήσουν μπροστά την ώρα που πρωτομπήκε η θηλυκιά θα πάθαινες πλάκα με τα χρώματα και τους χορούς τους! Μετά η κυρία έκανε τον νταβατζή του ενυδρείου και ο κύριος συμμάζευε την κυρία όταν παραμελούσε τα παιδιά!
|
|||
|
|||
![]()
Α δεν θελω εγω τετοια!!!!! ειμαι της πατρωπαραδοτης αρχης γυναικα μαζευει και ο αντρας στην απεναντι φωλια :P
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως εχε κατα νου την ιχθυοφορτωση.
το να εχεις κριμπ ειναι χειροτερο απο τα ζωοτοκα.με δεδομενο οτι δεν τρωνε τα μικρα τους.υπολογιζε μια γεννα το μηνα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απορια για ολα τα ψαρια.Οταν γεννανε τα ψαρια μας συνεχεια και τα δινουμε σε πετ σοπ, σε συνχομπιστες με τοσες πολλες γεννες ανα ζευγαρι δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε πχ 2 ψαρακια απο τους ιδιους γονεις να ζευγαρωσουν μετα μαζι καταστρεφοντας ετσι το ειδος?Αιμομιξια δηλαδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι και ενας λογος που κοιταμε να κανουμε ανταλαγες μεταξυ μας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
60λ κριμπενσις. | scooby14 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-06-10 01:19 |
fin rot στο κριμπενσις | dimitris vas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 13-02-10 15:15 |
κριμπενσις | jimfytakis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 11 | 27-09-07 01:05 |