|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι φυσαλίδες δεν με προβληματίζουν (στο παλιό ενυδρείο είχα και αεραντλία φαντάσου), το κόντρα πλακέ ήδη την ψιλό άρπαξε και έτσι έβαλα 4 μαγνητακια αυτά που ειναι για να κρατάνε κλειστά τα ντουλάπια και το τραβάει στη θέση του. Η ασφάλεια τώρα δεν προκειτε να πέσει τόσο εύκολα αλλά αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα βάλω ένα μετασχηματιστή 230/230 και δεν θα πέφτει (ηλεκτρολόγος βλέπεις). Οπότε μένω με το φενγκ σουι και βλέπω αν όντως κάτι πάει στραβά του αλλάζω θέση δεν τρέχει τίποτα! Οχι τα υλικά αυτά τα πήρα από ένα μαγαζί στην Κόρινθο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαζι σου απλα επειδη την ειχα πατηση παλια με ακροφυσια γιαυτο στο λεω αφου μπωρεις ομως να το ελεγξεις τοτε ολα καλα .καλη συνεχεια και απροβληματιστη φιλε μου
![]() οτι ειναι να κανεις καντο πριν γινει ομως η ζημια γιατι συνηθως γινεται οταν λειπουμε και μετα τρεχουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν πρόσεξα καλά έχεις φτιάξει ξύλινο πάτο στον οποίο περιμετρικά έχεις καρφώσει τα φιλέτα και μέσα σε αυτό το τελάρο ουσιαστικά πατάει το ενυδρείο. ανάμεσα όμως στο ενυδρείο και στον ξύλινο πάτο δεν βλέπω να έχεις βάλει φελιζολ. αν δεν έχω δει εγώ λάθος, η μόνη συμβουλή που έχω είναι να διορθώσεις το συντομότερο το λάθος αυτό, όσο είναι ακόμα νωρίς
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν εχω βαλει εχεις δικιο... Ποιος ο λογος του φελιζολ και τι παχος πρεπει να εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ο λόγος είναι ότι και σχετικά μικρή σημειακή πίεση να ασκηθεί στο πάτο θα έχεις την "ευχαρίστηση" να ακούσεις αυτό το γλυκό "κρακ" που κάνει ο πάτος όταν ραγίζει. ο ρόλος του φελιζολ είναι η όποια πίεση να ασκείται επιφανειακά και όχι σημειακά.
το πάχος δεν έχει και μεγάλη σημασία στην περίπτωση σου. ας είναι 5-10 χιλιοστά |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το γνώριζα αυτό και έκανα το λάθος να το γεμίσω και να βάλω και ψάρια. Αυτό σημαίνει τώρα έχει 40κιλα χώματα και πέτρες + όσο νερό μείνει μέσα για τα ζωντανά και αυτό καθιστά κάπως απίθανο να βγει το ενυδρείο από το τελάρο γιατί θα φύγει ο πάτος. Εφόσον δεν είχα αυτό το πρόβλημα μέχρι τώρα που το γέμισα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί στα καλά καθούμενα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Κοινωνικό φυτεμένο- Προσπάθεια πρώτη. | Θοδωρής Μ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-02-12 11:16 |
Παρουσίαση Ενυδρείου (Πρώτη προσπάθεια) | Aquablue | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 03-11-10 16:37 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |