|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα μια χαζή κάπως ερώτηση......
Αν και το DIY CO2 δεν το εμπιστεύομαι και τοσο πολυ (χωρίς όμως να έχω καμιά εμπειρία πάνω στο θεμα) λεω από περιέργεια μια που το κόστος ειναι ελαχιστο αλλα και για να βοηθήσω τα φυτά μου να το δοκιμάσω σήμερα.Η χαζη απορια μου ειναι : αν το σταματήσω μετά απο λίγο (10-20 μέρες ) τα φυτά θα έχουν πρόβλημα μετα ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Κοινωνικό φυτεμένο- Προσπάθεια πρώτη. | Θοδωρής Μ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-02-12 11:16 |
Παρουσίαση Ενυδρείου (Πρώτη προσπάθεια) | Aquablue | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 03-11-10 16:37 |
Πρώτη προσπάθεια "Αφρικής" | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-06-10 15:49 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |