|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#17
|
||||
|
||||
![]()
Όταν υπερβολικά θρεπτικά συστατικά υπάρχουν στο νερό(πχ γάλα καρύδας ) βακτηρίδια αναπτύσσονται με αποτέλεσμα το νερό να θολώνει αλλά τα βακτηρίδια καταναλώσουν και οξυγόνο με αποτέλεσμα σε ακραίες περιπτώσεις να παρουσιάζεται υπερβολική έλλειψη με αποτέλεσμα θανάτους .
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|