|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα εχουν βγει και ειναι περιπου 20.
Τις πρωτες μερες καθονταν στον πατο αλλα τωρα εχουν αρχισει να "ξεψαρωνουν" και κολυμπουν ολο και πιο ψηλα. ![]() Η μητερα φανερα αδυνατισμενη ταιστηκε αρκετα για 2-3 μερες και επειτα επεστρεψε στο κυριως ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχτα μια φωτό να τα δούμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτο ειναι τις 2-3 πρωτες μερες που τα απελευθερωσε η θηλυκια.
Πλεον δεν καθονται ολα μαζι αλλα διασκορπιζονται σε ολο το ενυδρειο. Οι κοιλιες παντα γεματες φυσικα... ![]() ![]() Εδω στις ριζες μιας πελωωωωωωριας ανουμπιας... ![]() ![]() ![]() ![]() Και η θηλυκια φανερα αδυνατισμενη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!
Εβαλες αρτεμια?
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι...
Αν συνεχισεις ετσι σε κανα τριμηνο θα εχεις ισα με 1000 ψαρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις σημερα βρηκα απο τον Νικο μια ποσοτητα που θα μου φτασει για μερικες μερες,αλλα περιμενω να μου φερουν αρκετη προς το τελος της εβδομαδας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά μεγαλώματα!
|
||||
|
||||
![]()
Κοπελια ξεκινα απο τωρα αγγελιες για να τα διοχετεύσεις...
Δεν εκανα πλακα οταν ελεγα για 1000 ψαρια σε λιγο καιρο. Εκτος κι αν απλα τα αφηνεις στο κεντρικο ενυδρειο κι οτι κατσει!
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε θα ερθεις να τους δωσεις ονοματα?
![]() Παράθεση:
![]() Λεω να μεγαλωσω μερικες γεννες τωρα στην αρχη και μετα βλεπουμε. Αν βαλω εκ νεου μπουκωμενη θηλυκια μεσα στην γεννηστρα λες να εχω προβλημα με την πρωτη γεννα που μεγαλωνει ηδη μεσα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εφτασαν | bettaki | Bettas | 3 | 17-12-09 01:11 |