|
|
||||
|
||||
![]()
κόντρες θα βάλεις κι επάνω και κατω για να είσαι ήσυχος.Το 15αρι το θεωρώ πολύ και με 12αρι κανεις τι δουλειά σου σε αυτές τις διαστάσεις ακομη και με 10αρι
|
|
||||
|
||||
![]()
το 50 ειναι το υψος και το 70 το πλατος η αντιστροφα?
Αν το 50 ειναι υψος 12ρακι ειναι τελειο, αλλα αν το υψος ειναι 70 και σε παιρνει οικονομικα δε βλεπω κακο το να πας σε 15ρι για να νοιωθεις πιο ασφαλης
|
||||
|
||||
![]()
Χθές τελικά ρώτησα για τα τζάμια. Για το 10αρι μου είπε 150 ευρώ και για το 12αρι μου είπε 170 ευρώ και 20 ευρώ εάν θέλω να μου το κολλήσει. Για το 15αρι μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει την τρύπα της υπεχείλησης. Μου είπε ότι μπορεί να σπάσει το τζάμι λόγω πάχους. Οπότε θα το κάνω με το 12άρι.
Nick74 το 70 είναι το ύψος. Η στήλη νερού όμως θα είναι γύρω στους 55 με 60 πόντους. Τώρα όσον αφορά το sump θα το κάνω μεγαλύτερο από 60 λίτρα, γύρω στα 100. Ξέχασα να αναφέρω ότι το όλο project δεν περιλαμβάνει μόνο το ενυδρείο αλλά και ένα μικρό δωμάτιο που θα μπουν όλα τα ενυδρεία το οποίο είναι γύρω στα 7 τετραγωνικά. Έχω ένα άδειο δωμάτιο στο ημιυπόγειο του σπιτιού μου και είναι κρίμα να είναι ανεκμετάλλευτο! ![]() ![]() ![]() Θα βάζω φωτογραφίες από τις εργασίες |
|
||||
|
||||
![]()
οκ αν η στηλη ειναι στους 60 τοτε το 12ρι ειναι νορμαλ.
Η υπερχειλιση με τρυπα σιγουρα ειναι η κλασσικη μεθοδος αλλα με τη diy που εχω φτιαξει δεν εχω δει προβλημα και γενικα δεν εχω βρει κατι αρνητικο σε αυτη τη μεθοδο, και εχω κανει αρκετες δοκιμες να σταματαω την αντλια και να την ξαναξεκιναω χωρις κανενα προβλημα. Μηπως τελικα δεν αξιζει να μπαινουμε στη διαδικασια -και στον κινδυνο- να τρυπαμε τζαμια?
|
|||
|
|||
![]()
Καλο το diy αλλα δες και μερικα ετοιμα ποσο κοστιζουν
http://www.petsupermarket.gr/4016/%C...0cm-288lt.html http://www.petsupermarket.gr/4015/%C...0cm-240lt.html ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά και τα έτοιμα αλλά δεν έχεις την χαρά της δημιουργίας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αυτο για την χαρά της δημιουργίας και ειμαι και εγω υπέρ αλλά σκέψου και το ενδεχόμενο να μην κολήσεις κάτι καλά και να εχεις διαρροές.Αν μπορεις στις διαστάσεις που θες να βρεις κάτι έτοιμο εστω και λίγο ακριβότερο προτίμησε αυτό.
Επίσης στο κόστος της κατασκευης δεν έχεις υπολογίσει τη σιλικόνη και αν δεν κάνω λάθος θα χρειαστεις για σιγουριά τουλάχιστον 3 φυσίγγια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για ενυδρείο SUN SUN 64x39x54 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-05-10 23:32 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |