|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το δωμάτιο είναι ζεστό μπορείς να αποφύγεις το θερμαντικό.... χρειάζεσε κάπου 20 με 22C
Για το χρονοδιάγραμμα υπάρχει λυση, γεννέθλια πότε έχει;;; ονομαστική γιορτή;;; ![]() ![]() ![]() Πλάκα πλάκα φτιάξε το ενυδρείο όσο πιο φαρδύ μπορείς... και ένα λίτρο πιο μεγάλο έχει σημασία. Στήσε το πολύ όμορφα με υπόστρωμα αυτό που θες, μην ανακατεύεις διαφορετικά υλικά, ξύλα, τα φυτά/μος και βάλτω να δουλεύει με μπόλι... για τις γιορτές θα είσαι σπέσιαλ... βάλε και κανα 2 Lacta δίπλα και είσαι άρχοντας. Τις γαρίδες θα τις βάλεις πιο μετά που θα έχει ωριμάσει το ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα η ονομαστική γιορτή είναι 25 Μαρτίου...ε τα γενέθλια καλό καλοκαίρι
![]() Μάλλον θα καταλήξω στην λύση που μου προτείνεις. Για αρχή θα κολλήσω τα τζάμια,θα πάω να πάρω χαλίκι-αεραντλία για το φίλτρο σπόγγου και ξεκινάω στρώσιμο. Θα βάλω τα φυτά και τα ξύλα..θα προετοιμάσω όλο το aquascape του ενυδρείου.Και θα της το δώσω έτσι. Και σε κανα 2μηνο θα πάμε να πάρουμε τις γαρίδες που της αρέσουν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπολιάσεις ''ισχυρα'' το χαλικι και μιλας για γαρίδες ρεντ τσέρυ και μονο...μπορείς να εισάγεις μια μικρή ομαδουλα με μεγάλη επιφύλαξη μετα απο μερικες μερες...το μπόλιασμα γίνεται βάζοντας ή σε στρώσεις εναλάξ το χαλικι σου και το στρωμένο χαλικι ή βαζοντας πρώτα το στρωμένο απο κάτω (2δαχτυλα πχ) και μετα το μαυρο που εχεις επιλέξει (αλλα 2) απο πανω...ενδιάμεσα τους (πρίν γεμίσεις με νερο το ενυδρείο) μπορείς να στίψεις σφουγάρι απο φίλτρο να πέσει λιγη ''λασπη''....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον μιλάμε για red cherry μπορείς να κάνεις μπόλιασμα φίλτρου και βυθού όπως ανέφεραν και πιο πάνω και να βάλεις μια ομάδα από γαρίδες άμεσα.
Το έχω κάνει πολλές φορές για ανανέωση των γαρίδων μου όταν σταματούσαν να γεννάνε στο ενυδρείο τους. Μάλιστα με το που έμπαιναν στο καινούριο ενυδρείο την επόμενη εβδομάδα είχα "σέλες" με αβγά. Πριν τις βάλεις όμως κάνε μετρήσεις για να δεις αν έπιασε το μπόλι.
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα τα τζάμια σε φίλο μου τζαμά να μου τα κολλήσει ωραία και αύριο θα το έχω.Βέβαια θα ξεκινήσω απο μεθαύριο,θα το αφήσω να κολλήσει καλά και το σ/κ θα πέσει πολύ δουλειά!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου γαριδοενυδρείο | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 139 | 05-09-14 14:30 |
Νέο γαριδοενυδρείο | coner2 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 03-12-12 19:49 |
Στρωσημο express!! | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-10 16:19 |
Στρώσιμο νερού express | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-07-04 06:18 |