|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!!
Γνώμη μου... Παράθεση:
αν μπορείς κάντο πιο μεγάλο... τα 20εκ. πλάτος είναι λίγα... θες κάπου 30εκ. σίγουρα. Αν σου περισσεύουν υλικά, βάλε και καμιά κόντρα Παράθεση:
βάλε τα σφουγγάρια από το αερόφιλτρο να στρώνουν μέσα σε κάποιο φίλτρο σου που είναι υγιές. Μια αεραντλία 200 είναι αρκετή. Στο χαλίκι βάλε χαλίκι ως μπόλι από άλλο ενυδρείο. Τα ξυλαράκια... τώρα εγώ είμαι της πρακτικής σε γαρίδες πάντα νέα ξύλα, μην έχουν κατάλοιπα από χημικά. Και φυσικά γαρίδες... μετά από 2 μήνες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το βάθος της βιβλιοθήκης στην οποία θα μπει είναι 28 πόντους.Θα το κοιτάξω και μπορεί να το κάνω κάπου 25+
Τα ξύλα θα τα απολυμάνω πριν τα βάλω στο νέο ενυδρείο,δεν πρόκειται να τα πετάξω μέσα έτσι. Ήθελα να της το κάνω έκπληξη την ημέρα των χριστουγέννων. ![]() Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να προλάβει να στρώσει σε 20-25 μέρες? Τα σφουγγάρια αν είναι θα τα βάλω σε ένα εξωτερικό που έχω να στρώσουν. Κάποια λύση? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 20-25 μέρες μπορεί να στρώσει, αλλα οι γαρίδες θέλουν στρωμμένο βυθό..
Ένας τρόπος είναι φίλτρο βυθού..
|
|||
|
|||
![]()
παιδια αν κανω λαθος διορθωστε με!επειδη ανεφερει οτι εχει και αλλο ενυδρειο,δεν μπορει να παρει λιγα χαλικια απο το παλιο και να τα βαλει στο νεο ετσι ωστε να στρωσει το βυθο πιο γρηγορα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα είναι ότι στο μεγάλο έχω δίσκους με λευκή ψιλόκοκη άμμο...
![]() Η μόνη λύση είναι να πάρω απο κάποιον φίλο μου λίγο χαλίκι. Εγώ θέλω να βάλω μέσα μαύρο χαλίκι...δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν το άλλο που θα πάρω είναι κάποιο άλλο χρώμα? Αν το στήσω και το γεμίσω με νερό,και βγάλω λίγο γυαλοβάμβακα απο το εξωτερικό του μεγάλου και τον στύψω μέσα στο μικρό να βγάλει τις ακαθαρσίες και να το βάλω σε λειτουργία? Μήπως έτσι θα είναι καλύτερο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι, ομως, οτι ειναι ρισκο για το αν θα πιασει και δεν μπορεις να κανεις μετρησεις οπως θα εκανες για το φιλτρο για να σιγουρευτεις. Και αν δεν πιασει, δεν εχει επιστροφη, θα το καταλαβεις απο τις γαριδες που θα τις βρεις ανασκελα.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως αν κάνω αυτή την διαδικασία 1-2 φορές και το φίλτρο λειτουργεί μέρα νύχτα θα τα καταφέρω.
Αυτή την στιγμή κάνω αναζήτηση για αεραντλία και θερμοστάτη. Κάτι άλλο.Η θεία μου έχει ένα ενυδρείο με χρυσόψαρα και λευκό χαλίκι.¶μα ρίξω κάτω και απο πάνω ρίξω το μαύρο που θέλω εγώ λέτε να πιάσει? Αλλιώς θα κάνω αυτό που είπα και πιο πάνω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου γαριδοενυδρείο | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 139 | 05-09-14 14:30 |
Νέο γαριδοενυδρείο | coner2 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 03-12-12 19:49 |
Στρωσημο express!! | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-10 16:19 |
Στρώσιμο νερού express | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-07-04 06:18 |