|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζει, μωρέ κάτι μου θυμίζει...
![]() http://equator.web.fc2.com/indonesia...anaomatano.htm Μου αρέσει πολύ! Το πήρες απόφαση τελικά να φέρεις από εξωτερικό;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το στησιμο.Μ αρεσε πολυ η ριζα.
Ερωτηση:Την ριζα απο που την πηρες?(Στειλε π.μ αν θελεις για να μην κανουμε και διαφημιση.) |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου αλεξ,,και η ριζα ολα τα λεφτα ,,,αν δεν κανω λαθος την πηρες απο εκει που σε εστηλα εγω ,,γιατι κατι μου θυμηζει αυτη η ριζα.
Θα τα πουμε αυριο απο κοντα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο αλεξανδρε!! Επαθα πλακα με τη ριζα και το ολο αποτελεσμα πανεμορφο!!! Μονο μουκανε εντυπωση που εγραψες για πετρες λαβας. Εμενα οι δικες μου ειναι πολυ διαφορετικες, κατακοκινες σε καποιες πλευρες και λιγο πιο καφε και πορωδεις σε αλλες. Απο πανγκεα. Αν θες να ανταλαξουμε καμια αν θες ακομα περισσοτερη αντιθεση με τα φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Άλεξ... καλά τα πας
![]() Καρδινάλιοι;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα λέμε από κοντά Παράθεση:
οι συγκεκριμένες πέτρες διαλέχθηκαν από διάφορα κομμάτια. Πάει τώρα μπήκανε. Ε ναι, λέω να ξαναδοκιμάσω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρος ο μέγιστος.... επανήλθε δριμύτερος!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε γιατί δεν βαζει αυτές?
caridina spinata και caridina dennerli. Θελω να στησω ενυδρειο με τις συγκερκιμένες. Εκτος απο το μινεραλ χρειάζεται ειδικο υποστρωμα ή ουδέτερο ? https://www.youtube.com/watch?v=7ahnLfDcwJY |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να στήσεις κι εσύ και βάλε cardinal για να κάνουμε ανταλλαγές ![]() Χρειάζεσαι ουδέτερο υπόστρωμα. Αν πας μόνο για μοςς απλό χαλαζιακό(ενυδρειακό) λεπτόκοκκο χαλίκι είναι μια χαρά. Ότι χρειαστείς εδώ είμαι ![]()
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 15-03-13 στις 11:23 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |
Ιδέα για γαριδοενυδρείο | vag0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 10-06-10 18:31 |