|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έτσι τα τάιζα πάντα, υποτίθετε ότι η τροφή για μωρά, είναι για να έχουν καλύτερη ανάπτυξη, και να είναι έτοιμη τριμμένη (μην κουράζεσαι βρε παιδί μου...λολ). Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω αν έχει όντως διαφορά από την άλλη τροφή!!!
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 01-12-12 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ λετε να το βγαλω απ την γεννηστα??
|
|
||||
|
||||
![]()
αστην ελευθερη για να δεις και την ολη διαδικασια
|
|||
|
|||
![]()
κοίτα, εγώ τι θα πρότεινα... Το καλύτερο από φυσικής πλευράς είναι να την αφήσεις ελεύθερη, και να γίνει η γέννα και η επιβίωση των απογόνων με φυσικό τρόπο. Από την άλλη, αν το ενυδρείο σου έχει λίγα ψάρια, τότε άστη στη γεννήστρα, για να αποκτήσεις περισσότερα ψάρια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ατύχημα χρυσόψαρου-βοηθειααα! | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 31 | 08-11-12 23:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!! | gramm.n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-05-09 03:30 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
SOS CO2 (Επειγον) | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-01-07 22:10 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |