|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτες τις διαστασεις μπορεις να βαλεις 1 αρσενικο και 2 θηλυκα Honey gourami, η 1 αρσενικο και 2 - 3 θηλυκα Scarlet Badis μην το φορτωνεις πολυ.στην 2η περιπτωση θες και πιο πολυ βλαστηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις αλλα αν θεωρησουμε ως δεδομένο οτι θα βάλω ενα μονο αρσενικο dwarf gourami (και οχι ζευγαρι) θα ηθελα να μου πειτε με τι μπορω να το συνδυασω εκ των ανωτερω στο πρωτο post.
για παραδειγμα σκεφτομαι 1 dwarf gourami , 2-3 apple snail , 4-5 cherry barb , μπορω να βάλω κατι τετοιο? Μαλλον δεν ημουν πολυ σαφης στη διατυπωση μου εξ'αρχης! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε πιστευω καλα εισαι μεχρι εκει. στα 50 λιτρα μπορεις να βαλεις 1 apple snail οχι παραπανω........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και κατι ασχετο που με προβληματιζει, ξεφευγει λιγο του θεματος, αλλα βγηκε πολυ κιτρινιλα απο το ξυλο που εβαλα σχετικα προσφατα στο ενυδρειο, να βαλω ενεργο ανθρακαα να φυγει η να το αφησω και να κανω υπομονη ωστε να εξαλειφθει με τις αλλαγες νερου?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Grimo : 02-12-12 στις 10:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα aplle snail επιρεαζουν αμεσα τις παραμετρους του νερου επειδη το κελυφος αποροφαει ασβεστειο αρα πεφτουν οι σκληροτητες.αν βαλεις παραπανω στα 50 λιτρα ακομα και στις αλλαγες θα εχεις προβλημα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 02-12-12 στις 10:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μικρο το ενυδρειο για τις περισσοτερες επιλογες σου.
Εγω θα το εκανα γαριδαδικο (εχω ενα ιδιων διαστασεων), ή ενα ζευγος Dario dario μαζι με μερικα Emerald dwarf rasbora, ή μερικα CPD. Οχι applesnail (ή το πολυ ενα). Γαριδες μικρες το πιθανοτερο θα φαγωθουν.
|
||||
|
||||
![]()
Επισης να πω μπροστα δεξια βλεπω polysperma, απο πισω hygrophilia difformis, το ιδιο και αριστερα μπροστα και πισω απτη ριζα, με καθε επιφυλαξη παντα. Αυτο στα δεξια διπλα στο πολυσπερμα πολυ ομορφο! Του ικεα ειναι; Στην αρχη το περασα για ανουμπια αλλα δεν νομιζω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
Τι επιλογές έχω;;;;; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 80 | 13-04-11 09:37 |
Τι ψαρια να βαλω με μονομαχο σε 50λιτρο??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-07-10 19:42 |
τι να βαλω στο 50λιτρο | grila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-02-10 12:09 |
Ποια ψαρια για 50λιτρο? | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 21-03-07 02:58 |