|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.
Θα ηθελα να σας ρωτησω για την αναπαραγωγη τως red cherry, ποιες ειναι οι ιδανικες τη συνθηκες που θελει το νερο, π.χ. PH, KH, Θερμοκρασία. Θελει πολλα φυτα?? Αν ειναι μονο κερατοφυλλο πειραζει??? Αν εχω ξεχασει κατι αλλο να αναφερω που μου χρειαζεται να μου το πειτε ![]() Σας ευχαριστω ολους. |
|
||||
|
||||
![]()
Για την αναπαραγωγη, απλα χρειαζεται να ειναι ζωντανες!
![]() Για τα υπολοιπα, θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες στα παρακατω υπομνηματα: http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=104 ------------------------- Βασικοτατο ειναι να εχεις οχι μονο στρωμενο φιλτρο, αλλα και στρωμενο βυθο. Δηλαδη, να λειτουργει τουλαχιστον 2-3 μηνες το ενυδρειο πριν τις βαλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 30-11-12 στις 16:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ευκολο να αναπαραχθουν αρκει να εχεις στρωμενο βυθο και φιλτρο...
τα αλλα αστα στην φυση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως λίγη (ή πολλή) moss...θα βοηθούσε!
![]() Στο δικό μου ενυδρείο, ο περισσότερος γόνος εκεί συγκεντρώνεται και μετά από λίγο καιρό βλέπεις μικρά κόκκινα γαριδάκια να κυκλοφορούν ανάμεσα στη moss ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από φυτά καλά είναι να προσθέσεις μαζί με το κερατόφυλλο και λίγη μος. Θα πρέπει επίσης να προσέξουμε τη θερμοκρασία το καλοκαίρι να μην ξεπερνάει για μεγάλο διάστημα τους 28C.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |