|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λέει ο Κος Exelix. Δεν είναι απολύτως συμβατά ψαράκια.
Αλλα απο προσωπική μου εμπειρία και καταθέτοντας την δικιά μου άποψη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να τα διατηρήσεις υγιή μαζί σε νερό βρύσης. Αν έχεις Α/Ο κάνε ότι θές, αν πάλι σκέφτεσαι να προμηθευτείς μία για αυτό το συνδιασμό δεν είναι απαραίτητο και δεν ξέρω καταπόσο θα έχουν 'πρόβλημα' τα cpd (όχι οτι θα ψοφήσουν , αλλα μπορεί να μη ζευγαρώσουν ή να χάσουν τα πολύ έντονα χρώματά τους , σε σκληρό νερό ισχύουν τα αντίστοιχα για τα οτο).Σε νερό βρύσης χωρίς αντιχλώριο και μετά απο κάποιο καιρό και χωρίς προετοιμασία είδα μέχρι και γέννες και απο τα 2 είδη (αλλα άφησα τα αβγά στην τύχη τους και δεν μεγάλωσαν τα μικρά).
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αο εχω και ειναι και φρεσκια φρεσκια..
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα χρονια διηρκησε αυτη η εμπειρια? Δλδ ποσα χρονια διατηρησες/εις τον πλεκο σε νερο βρυσης και με τι τιμες? (pH GH θερμοκρασια)
|
||||
|
||||
![]()
Απο θεμα φιλτρανσης είμαι οκ για αρκετά μεγάλη ιχθυοφορτηση πιστευω, εχω ενα 2211 και ενα 2213 γεμάτα σιποραξ και λίγο σφουγγάρι..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που μπορώ να βρω? | Savou | Bettas | 10 | 30-12-10 09:08 |
που μπορώ να τα βρω ? | theodarras | Αναγνωρίσεις ειδών | 32 | 23-10-10 07:12 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |
Otos και Δίσκοι | Liolios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 29-05-07 14:54 |