|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασα για μια λογικη της "ενθυλακωσης" οταν δηλαδη δεν ειναι μεσα στο νερο πλεον, ωστε να μπορεσουν να επιβιωσουν μεχρι να ξαναβρεθουν σε καταλληλο περιβαλλον, κατι που δεν μπορουν να κανουν στο ακινητο νερο της σακουλας, οπου και διασκορπιζονται.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο για την ενθυλακωση το εχω διαβασει κιεγω,αλλα για καποιο λογο δεν το συνδυασα ποτε στο μυαλο μου για να πω την αληθεια
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για 3 μηνες ειχα ξεστησει το ενυδρειο, το βιολογικο υλικο απο το φιλτρο το ειχα αφησει να στεγνωσει τελειως, οταν μετα απο 3 μηνες ξαναλειτουργησα το ενυδρειο, δεν ειχα κανενα προβλημα με τη βιολογια απο την πρωτη στιγμη.
η σκεψη μου ειναι, μηπως ειναι καλυτερα οταν δινουμε μπολι "για βιολογικο υλικο μιλαμε" ειναι καλυτερα να ειναι τελειως στεγνο απο νερο ? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αλλα αυτο δεν ειναι τοσο απλο,γιατι και το νερο που θα μεταφερεις εχει και αυτο το σκοπο του.αν μη τι αλλο,θα βοηθησει στην προσαρμογη.
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατι δινουμε καρδια μοσχαριου (ή γαλοπουλας) στους δίσκους? | Tolis | Δίσκοι | 45 | 26-08-14 19:11 |
μπολι | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-10 01:18 |
ΜΠΟΛΙ | linos21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 21-04-10 20:19 |
ΜΠΟΛΙ | sv1gfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-01-08 23:40 |