|
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις τιποτα!
Αστον να ηρεμισει...δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο τωρα. και αν γινει καλα, μετα δεν θα μπορει να ηρεμισει η θυληκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κάνεις προσαρμογη αλλη φορα εχε κλειστα τα φώτα πριν βαλλεις την σακουλα στο ενυδρειο και τουλαχιστον 2 ώρες αφου αφησεις τα ψάρια μεσα .......
θερμοκρασία κατεβασε στους 26... |
|
|||
|
|||
![]()
....κι αν εχεις αντιστρες βαλτου.Προσωπικα οταν μεταφερω ψαρια (κι ιδιαιτερα ευαισθητα) απο μακρινες αποστασεις ,περα απο την προσεκτικη προσαρμογη, χρησιμοποιω και το Sera Fishtamin.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω μετεφερα κριμπενσις απο αθηνα στη συρο και δεν τα παιξανε.
το ph στο ενυδρειο σου ποσο ειναι; μην τον καπακωσεις εσυ με καμια καρυδα.αν θελει θα μπει μονος. προσαρμογη εκανα τρεις ωρες και στην αρχη ξεκινησα να βαζω με σταγονομετρο νερο του ενυδρειου μου στη σακουλα.θερμοκρασια 28 ειναι πολυ.26 ειναι το νορμαλ. |
|
|||
|
|||
![]()
Εριξα την θερμοκρασια στους 26 το ph μου ειnαι κοντα στο 6,4
εβγαλε το βραδυ!!!!βεβαια ακομα καθαιτε στον βυθο διπλα στην καρυδα και απλα ανασαινει θα ξανα κανω μετρισεις σε καμια ωρα γιατι σφουγγαρισαμε και θα σου πω ολες μου τις ενδυξεις |
|
|||
|
|||
![]()
το πεθανες το κριμπενσακι, λογικα την γλυτωσε.
μεχρι να αρχισει να κινειται και να τρωει μην πειραξεις τιποτα στο ενυδρειο. προσπαθησε να εχεις οσο γινεται σταθερες συνθηκες και να κανεις κανονικα τις αλλαγες νερου. τα κριμπενσις ειναι σκληρα ψαρια, αλλα με τα νιτρικα εχουν προβλημα. καλες γεννες να εχεις, θα τα ευχαριστηθεις πολυ αυτα τα ψαρια. τι αλλα ψαρια εχεις μεσα? |
|
|||
|
|||
![]()
2 σκαλαρια 7 red eye tetra και 2 ancistrus 273 λιτρα καθαρα
τωρα μου εχει ξαπλωσει στα πλαγια στον χαλικι πανω :S ενω πριν απλα ακουμπαγε με την κοιλια του :S |
|
||||
|
||||
![]()
το 6,4 ειναι μια χαρα.ομως τα μαγαζια λογικα δεν εχουν ποτε ξεχωριστες παραμετρους για καθε ενυδρειο για αυτο καλο ειναι παντα να γινεται προσαρμογη σε καραντινα ξεκινοντας με τις τιμες του νερου της σακουλας και να κανεις προσαρμογη σταδιακα ακομα και αν παρει πολλες μερες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis | Red crystal | Malawi | 10 | 09-07-09 19:26 |
Kribensis | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-09 20:29 |
Kribensis | Apollwnas | Malawi | 17 | 13-05-08 00:39 |
Rio 125 με Kribensis! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 25-03-08 02:35 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |