|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις: να τον βαλω μεσα σε μια καρυδα?Πως να τον βαλεις?Αποψη μου ειναι να τον αφησεις ησυχο σημερα το βραδυ και αυριο θα ειναι μια χαρα απλα ειναι το σοκ της μεταφορας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου κουνιεται καθολου τωρα απλα εχει αραξει κατω και αναπνεει γρηγορα και ελεγα να τον καπακωσω με την καρυδα να ειναι ψιλο απομονομενος καπως δεν ξερω ειναι τα πρωτα μου κριμπ και δεν θελω να τον χασω και επισης δεν εχω βρει καποιον να πουλαει κοντα σε μενα οποτε πρεπει να το ξανα κανω αυτο και να παιρναω παλι τα ιδια........
|
|
||||
|
||||
![]()
πιο πολυ θα το τρομαξεις ασε το ησυχο και θα τα καταφερει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μασανε τα κριμπ.Ειχα περυσι ενα ζευγαρι σε 140 λιτρα και φιλοξενισα ενα oscar ενος φιλου για δυο μερες και το αρσενικο μαλωνε με το oscar.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις τιποτα!
Αστον να ηρεμισει...δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο τωρα. και αν γινει καλα, μετα δεν θα μπορει να ηρεμισει η θυληκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κάνεις προσαρμογη αλλη φορα εχε κλειστα τα φώτα πριν βαλλεις την σακουλα στο ενυδρειο και τουλαχιστον 2 ώρες αφου αφησεις τα ψάρια μεσα .......
θερμοκρασία κατεβασε στους 26... |
|
|||
|
|||
![]()
....κι αν εχεις αντιστρες βαλτου.Προσωπικα οταν μεταφερω ψαρια (κι ιδιαιτερα ευαισθητα) απο μακρινες αποστασεις ,περα απο την προσεκτικη προσαρμογη, χρησιμοποιω και το Sera Fishtamin.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis | Red crystal | Malawi | 10 | 09-07-09 19:26 |
Kribensis | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-09 20:29 |
Kribensis | Apollwnas | Malawi | 17 | 13-05-08 00:39 |
Rio 125 με Kribensis! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 25-03-08 02:35 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |