|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ( πριν 10 λεπτα τελειωσα δηλαδη) εφτιαξα καπακι και πατο.Σας εχω φωτο.Το σ/κ θα τριφτει,θα βαφτει και θα μπουν οι μεντεσεδες.Και θα μπουν και οι σιλικονες στις γωνιες εσωτερικα γιατι τις ξυλωσα .Οποτε απο το τελος της αλλης εβδομαδας θα μπει και νερο και φυτα και χαλυκι και ολα τα υπολοιπα .Τα ψαρια ας περιμενουν.Το πανω κοματι που φαινεται ειναι για να μπουν ο μετασχηματηστης ο χρονοδιακοπτης και οι διακοπτες στη προσοψη και το ψυφιακο θερμομετρο .Αυτα περιμενω εντυπωσεις
------------------------- αυτες ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxr26 : 29-11-12 στις 20:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι δεν εκανα καλα και δεν ανεβικαν πριν πιστευω τωρα να ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις βαφτει θα δειξει πολυ.συνεχισε,και βαλε και φωτογραφιες οταν ξεκινησεις να βαζεις τα εξαρτηματα στο καπακι.ειμαι περιεργος να δω πως θα βγει στο τελος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπει λεντοταινια και μεσα στο κουτι απο πανω θα ειναι ο μ/τ για τα led,θα μπει μαλον και ενα ανεμιστηρακι αν εχω ορεξη να τρυπαω που μαλον θα πρεπει να βρω γιατι το καλοκαιρι δε θα ειναι ευκολο να βγει κατι διακοπτες για χειροκινητ λειτουργεια του ανεμιστηρα ,των led ,του φιλτρου και μιας μικρης αντλιας που θα μπει για την αλλαγη του νερου ,το θερμομετρο και οτι αλλο μου ερθει
|
|
||||
|
||||
![]()
controller ισως?
|
|
|||
|
|||
![]()
controler θα ειμαι εγω για να κλεινω το φιλτρο το βραδι αν κανει θορυβο και δε με αφηνει να κοιμηθω
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα! καλα θα τα πουμε το καλοκαιρι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι εγινε ? | jimmy19111977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-09-08 10:09 |
Επιτελους η αρχη εγινε!!! | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-06-07 10:19 |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |