|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε τώρα..!!!
------------------------- Οι φωτό είναι οκ τώρα. Το ph σίγουρα θέλει λίγο up και το κοιτάω..!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kyriakos15 : 29-11-12 στις 09:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο είναι!!! αλλά πες μου, πως κρατάς τις πίστιες τόσο καλά??? έχω και εγώ αλλά πάνε κατά διαόλου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χμμμμ, co2, εγώ βάζω το seachem excel, λες να κάνει αυτό??? το έχω σταματίσει να είμαι ειλικρινής, όπως και το λίπασμα, θα τα ξαναρχίσω και θα σου πω!!! Για το ph δε μας είπες, νομίζω ότι είναι πολύ χαμηλό, πόσο αξιόπιστη είναι η μέτρησή σου??? έγινε με στικ???
|
|
||||
|
||||
![]()
σχετικα με τα γκαπυ και τις συνθηκες που χρειαζοντε
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά επιφάνειας του Κυριάκου είναι το Limnobium Laevigatum που προσαρμόζεται πιο εύκολα από τα πιστιά.
http://www.google.gr/search?q=limnob...w=1024&bih=652 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ χαμηλό το 6,8 δεν το λες, ούτως ή άλλως δεν θέλω να φτάσει πάνω από το 7,5 και φυσικά κάτω από το 6,5 και ο λόγος είναι για να είμαι στο μέσο όρο και όσο γίνεται στις καλύτερες συνθήκες και για τα δύο είδη.!!! Οι μετρήσεις γίνονται με stick και υγρό τεστ της api. Ενημερωτικά οι αποκλήσεις είναι πολύ μικρές εώς ελάχιστες..!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα γκάπι θέλουν αλκαλικό νερό κάτω από 7 είναι όξινο.
με τι μετράς το ph, αν βάζεις νερό δικτύου χωρίς προετοιμασία δεν παίζει να είναι τόσο χαμηλά |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως επειδή το προετοιμάζω μέρες πριν και με αντιχλωριο. Αυτό θα αλλάξει και το νερο θα το ετοιμάζω λίγη ώρα πριν για να μη μαλακώνει με τις μέρες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να βάλω σε 100άρι; | zazel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 21-06-11 18:30 |
Φίλτρο για 100άρι ενυδρείο με γκάππυς | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 31-12-05 11:20 |