|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φωσφορικά έχω την εντύπωση ότι ρίχνουν το ph όχι να το ανεβάζουν και αυτό μου έχουν δείξει και πειράματα που έχω κάνει άρα με 7.6 ph και αλλαγές ανά 20 μέρες δεν μπορούμε να μιλάμε για φωσφορικά άποψη μου , ο clown να πεθάνει από θερμοκρασία 5 βαθμόν η από νιτρικά στο 50 και χωρίς σημάδια το βλέπω πολύ δύσκολο .
Σίγουρα ο φίλος πρέπει να αρχίσει διαφορετική ρουτίνα και αυτό που θα του προτείνω εγώ για αρχή είναι η αλλαγές του να γίνονται με το που δει να πλησιάζουν τα νιτρικά το 20-25 και να μην ξεπερνάνε τον μηνα
|
|||
|
|||
![]()
βασει ολων αυτων των μετρησεων,τα φυτα παιζουν καποιο ρολο τελικα?
απλα αναρωτιεμαι γιατι η αναπτυξη τους ειναι δραματικα αργη και μιλαω για ανουμπιες και βαλεσνεριες χωρις υποστρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες στο 30-40% καθε βδομαδα χωρις αναταραξη του βυθου.
εχετε δοκιμασει να καθεστε στο σαλονι και να σκουπιζει η μανα/γυναικα με σκουπα χειρος μια φορα το μηνα ? δεν σας πνιγει η σκονη? το ιδιο γινεται και με τα ψαρια ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |