|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στην εδωσε την πατεντα απο πανω ο delta.φτιαξτο και θα δεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θελεις πολλα mA. 250-500 φτανουν κανα 5 ευρω Μπορεις να βαλεις και dimmer
|
||||
|
||||
![]()
Οκ χιλια ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.
![]() ![]() ------------------------- Kαλα θα τρελαθουμε τελειως ε. Κανω αλλαγη νερου τωρα και αντικρυσα την συμπεριφορα που βλεπετε στην φωτο απο εναν ανσιστρους. Ακομα ετσι ειναι παιζει με το spray bar.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 28-11-12 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λεει εφτασαν οι καρδιναλιοι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφτασαν!! Νταξει ειναι τοσοδουλικοι 1cm οποτε δεν ανυσηχω για τη βιολογια. Ειμαι απτο κινητο και ειμαι πτωμα, φωτογραφιες αυριο. Προσωρινα θα μπει με διαχωριστικο ενας μονομαχος για ενα φιλαρακι μεχρι να στρωθει το φιλτρο του που μπολιαστηκε. Μουκανε εντυπωση που στην αρχη λεω τι αυτοι ειναι 100;;;;;;; Φαινοταν λιγοι. Μεχρι που ειπα να μετρησω μια γ νιτσα που ηταν καποι ησυχα μαζεμενα και μετρησα 15. Οποτε μαλλον ειναι 100 πραγματι χαχα. Με την αποχη οταν τα βαλω θα προσπαθησω να μετρησω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλως τα δεχτηκες.ειναι πανεμορφα ψαρια οι καρδιναλιοι,και δυστηχως δεν ειναι πολλοι που εχουν την ευκαιρια να τα κρατησουν αυτα τα ψαρια σε σωστους μεγαλους αριθμους για να τα χαρουνε οπως πρεπει.σε λιγο καιρο θα ειναι σουπερ το ενυδρειο σου
![]() ![]() πωπω εχω καει τελειως ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |