|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει δόση ειρωνίας στο ποστ του Γιώργου,απλα έκανε μια επισήμανση,η αναζητηση είναι εργαλείο του φόρουμ για να αποφευγουμε τοπικ με παρόμοια θεματα.
Είναι απο τα μέλη που έχουν τεράστιο αριθμό ποστ βοηθώντας παντα τα άλλα μέλη με ολόκληρα σεντόνια-απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπε και ο δημητρης,δεν ειχε δοση ειρωνιας η απαντηση μου καθολου.απλα ειναι γεγονος οτι υπαρχουν παρα πολλα ιδια θεματα που σιγουρα απαντανε σε πολλες ερωτησεις μας.η αναζητηση ειναι βασικο εργαλειο εδω μεσα γιατι οι πληροφοριες ειναι παρα πολλες.και αν συμπεριλαβουμε κ το αρχειο ακομα περισσοτερες.για το συγκεκριμενο θεμα υπαρχουν ευκολα απαντησεις χωρις καν να χρησιμοποιησει την αναζητηση.λιγο παρακατω η στην επομενη σελιδα με θεματα(το πολυ)υπαρχει αλλο ενα η δυο παραπλησια νηματα.δεν ειναι κοπος νομιζω να κοιταξει καποιος ακομα κιαν δεν προλαβαινει.δεν ειπε κανεις να μην εκθεσει καποιος τις αποριες του,αλλα ας ψαξει και λιγο,δεν ειναι κακο.
αλλιως θα κανουμε εδω μεσα μια χαυρα με ιδια θεματα το ενα πανω σταλλο και δε θα βρισκει κανεις μας τιποτα.δημητρη σευχαριστω.αυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ΜΙΜΗΣ;714820]τι εγινε φιλε με τα ξυλα αποφασισες τι θα κανεις?
Καλησπερα Μιμη.. προς το παρον τιποτα.. Θα κανω την αρχη απλα κ ωραια με πετρες κ φυτα κ αργοτερα βλεπω.. Εχω κανα 2 φιλους ξυλουργους θα το κουβεντιασουμε και αν βγαλω ακρη θα απαντησω με λεπτομερειες! Ειναι αμαρτια ρε γαμωτο να σκαμε τοσα λεφτα για ενα κομματι ξυλο!! Παράθεση:
Εγω παντως δεν υπονοησα οτι ειναι ειρωνικος,απλα αφου δεν ηθελε ο φιλος να απαντησει και να εμβαθυνει,ας μην απαντουσε. προφανως θα εχει βαρεθει να απανταει στα ιδια ξανα και ξανα και σιγουρα θα βοηθαει πολυ κοσμο εδω μεσα.. Αλλα καλο ειναι να θυμομαστε ποτε ποτε,οτι κανεις δεν ηξερε εξ αρχης τα παντα και μεχρι να μαθει θα διαβασε πολυ,θα επαθε και θα εμαθε και σιγουρα καποιον θα επρηξε με τις ερωτησεις του!! ![]() ![]() ![]() Απο την αλλη παλι ισως καποιος που δεν ειναι τοσο προχωρημενος και λογικα πιο ενθουσιασμενος να απαντησει και να δωσει μια ιδεα.. ετσι δεν λειτουργει ενα φορουμ ρε παιδια? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα | peristerigeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-12-11 03:08 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΞΥΛΑ | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-02-09 22:12 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |