|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγινε τεστ Ph = 8
πότε να κανω αλλαγη?δυστυχως τεστ αμμωνιας δεν εχω.(ειναι κ πανακριβο το τεστ). ------------------------- θα ηθελα να ρωτησω ποτε το φιλτρο μου θα ειναι στρωμενο? ηδη μετραει καποιες μερες λειτουργιας,εχω μπολιασει το ενυδρειο.ποτε θα ειναι ετοιμο περιπου να βαλω ψαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 28-11-12 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και μπολιασμενο που ειναι,χωρις μετρηση,τι να σου πει καποιος?αν δεν μπορεις να παρεις τεστ,παρε δειγμα του νερου τουλαχιστον και πηγαινε σε καποιο πετσοπ να στα κανουνε η καποιος συνχομπιστας στο βολο μπορει να σε βοηθησει.χωρις να πεις νουμερα,παιρνει μεγαλο ρισκο οποιος σου πει αν πρεπει η δεν πρεπει να βαλεις ψαρια ακομη.
μετα το μπολιασμα,συνεχισες να δημιουργεις με καποιο τροπο αμμωνια?με τροφη η με καθαρη αμμωνια πχ αφου δεν εχεις ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]()
οκ...
------------------------- με τροφη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 28-11-12 στις 12:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,αυτο ειναι καλο.υπαρχουνε πιθανοτητες να υπαρχει βιολογια στο φιλτρο,αλλα χωρις μετρησεις θα πας με τις πιθανοτητες.εγω δεν θα εβαζα μεσα ψαρια πριν κανω μετρησεις με καποιο τροπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως! θα κανω τις απαραιτητες μετρησεις αμμωνιας κτλ...
ισως βαλω μερικα σαλιγκαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο, συγνώμη που δε βρεθήκαμε σήμερα... έμπλεξα.
Αύριο θα έρθω (θα σου τηλ, νωρίτερα) να κάνουμε τεστάκια και να σου φέρω και κανένα ramshorn snail... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε Γιάννη,θα περιμενω τηλ σου...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|