|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ψιλο απογοητευτει ειναι αληθεια,μπορει τελικα και να μην κανω τιποτα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε έναν μήνα, αγόρασα νέο ενυδρείο και του χάρισα το παλιό 30λιτρο μου Χωρίς να σημαίνει πως το 30λιτρο είναι το ιδανικό ενυδρείο για μονομάχους! Ωστόσο είναι κάτι... Τι θέλω να πω : Ξεκίνα. Ακόμη και με μερικά αληθινά φυτά και ένα apple snail. Και στο μέλλον βλέπεις τι θα κάνεις. Είναι ωραίο χόμπι. ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
ολα θα αποφασιστουν εντος των επομενων ημερων καθως στην βραση κολλαει το σιδερο...μετανιωνω γιατι πριν 10 χρονια ειχα ενυδρειο 120 λιτρων αλλα ημουν πιτσιρικας και δεν ασχοληθηκα σοβαρα,τροφη και αλλαγη νερου ηταν οι μονες μου ασχολειες,το εγκατελειψα μεσα σε λιγους μηνες και αντι να το φυλαξω το χαρισα,που να ηξερα ομως...τελος παντων αν κανω κατι θελω να το κανω σωστα γι αυτο και δεν ξερω αν θα ξεκινησω κατι με ακαταλληλο ενυδρειο,παντως θελω να κανω ενα με ασπονδυλα αυτο ειναι δεδομενο...
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακο μην απογοητευεσαι!!!!! θελει υπομονη και επιμονη στο τελος θα σε ανταμιψει το αποτελεσμα στην αρχη εχει λιγο ζορι μολις τα πραγματα παρουν το δρομο τους και θα κανεις μονο 5 βασικα πραγματα για το ενυδρειο σου θα δεις οτι ολα δεν θα ειναι μαυρα οπως τα βλεπεις τωρα!!!!! Υπομονη Επιμονη και να ακους τις συμβουλες ολα τα αλλα θα γινουν στην ωρα τους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο...απορίες | IoannisV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-09-11 12:52 |
Το ενυδρείο μου και μερικές απορίες. | Tannis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-01-10 17:51 |
Απορίες σε «στρωμένο» ενυδρείο | krom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-01-09 20:53 |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |