|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα έχει κολλήσει η επαφή του ρελέ και θα είναι on συνέχεια παρόλο που θα έχει κόψει ο controller. Τέτοια ρελέ υπάρχουν στο εμπόριο και μπορούν να αλλαχθούν και για εμένα εάν το κάνεις άλλαξε και τα δυο ρελέ για να είσαι σίγουρος! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια, θα δειξει αυριο τι εχει καει και τι οχι.
Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να μην καηκαν οι επαφες ωστε να κολλησουν και να γινουν ενα σωμα μια ψυχη, αλλα να μαυρισαν αρκετα. Μονο αν τις μετρησεις με ενα πολυμετρο μπορεις να καταλαβεις την κατασταση τους (πρεπει να βλεπεις μηδενικη αντισταση).
Απο κει και περα λογο οτι ειναι η δουλεια μου εχω εγκαταστησει κυριολεκτικα χιλιαδες controllers ολων των ειδων αλλα ποτε δεν οδηγησα καποιο σοβαρο φορτιο απ ευθειας, αλλα παντα ειτε μεσω ρελε ειτε με κυκλωματακι με thyristor ωστε και σε φυσιολογικη λειτουργια να μην υπαρξει ποτε κινδυνος να καταπονηθουν οι επαφες των μικρων ρελε που εχουν μεσα (και μιλαω για κοντρολλερς marine type εκατονταδων ευρω που εχουν και μια αλφα ποιοτητα στα υλικα τους κι οχι για ενα φθηνο κοντρολερακι που χρησιμοποιουν οι ψυκτικοι οπως αυτον που αναφερεις). Βεβαια αυτο μαλλον δεν εχεις δυνατοτητα να το εκανες ο ιδιος, αλλα οποιοσδηποτε ηλεκτρονικος η και ηλεκτρολογος θα στο εφτιαχνε σε 5 λεπτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |
ρυθμιση stc-1000 | bazelakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-08-11 01:31 |
Πρόσθετες λάμπες και ασφάλεια | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 24-01-11 20:31 |
''Δισκοπληξία'' με ασφάλεια ........... | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 48 | 02-02-06 09:22 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |