|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου αλλα 11 ωρε;ς φωτισμος μηπως ειναι πολυ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!!Είναι πολύ ωραία διακοσμιμένο και οι επιλογές σου σε ψάρια και φυτά δένουν με την όλη διακόσμηση απο πέτρες!!!
Να το χαίρεσαι φίλε μου!!!Μου αρέσει πάααααρα πολύ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε μου πολυ ωραίο το Ενυδρειο σου.καλώς ήρθες στo forum
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε dimost, αρχικα ειχα φωτισμο 8 ωρες. Επειδη εχω μονο μια λαμπα (60 ποντους περιπου), μου ειπαν να τον αυξησω στις 14. Το αφησα στις 11 ομως επειδη τα φυτα τα βλεπω οκ. Το καπακι του ενυδρειου το εχω φτιαξει με λαμαρινα ινοξ και αν και με μια λαμπα το ενυδρειο φωτιζεται πολυ μπορω να πω αλλα και ομοιομορφα. Το φιλτρο ειναι το biopower 160. Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Ο χρονος ομως πιστευω πως θα δειξει. Αααα και μια παρενθεση... Οοολο το πακετο (ενυδρειο, βαση σιδερενια κτλ), κατασκευασμενο με πολυ μερακι by ulisse...!
|
|
|||
|
|||
![]()
ok .στο λεω γιατι συνηθως η μεγαλη φωτοπεριοδος προκαλει εξαρσεις στην αλγη
και οπως ειπες ο χρονος θα δειξει |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχας αυτο με το φωτισμο, θα επαναλαβω για πολλοστη φορα πως ο καθε ενας βρισκει τις ρουτινες που ισορροπει τα ενυδρεια του.
Εγω προσωπικα εδω και καμποσα χρονια σε ολα μου τα ενυδρεια κραταω 12 ωρες με το σκεπτικο πως αφου και τα ψαρια μου και τα φυτα μου προερχονται απο τον ισημερινο το σωστο ειναι να τους δωσω αυτες τις συνθηκες φωτισμου, με οσο γινεται καλυτερη προσομοιωση φασματος, ξεκινοντας με τα κοκκινα (οκ ροζ) μετα ενισχυοντας με κιτρινο και τελος παλι σβηνοντας σιγα σιγα στα κοκκινα, και αλγη δεν εχω δει. (φροντιζουν γι αυτο και τα φυτα γρηγορης αναπτυξης και τα Malaysian trumpet). Εχει καταντησει βαρετο οταν βλεπουμε εναν ανθρωπο να θελει να φτιαξει καπως πιο "φυσικες" συνθηκες φωτισμου να του την πεφτουν τρομοκρατοντας τον με αλγες. (χωρια που οι συγκεκριμενες λαμπες που χρησιμοποιει δεν ευνοουν αλγες αλλα αναπτυξη φυτων) Εκει που θα διαφωνισω καθετα ειναι οι 14 ωρες που ακουστηκαν αφου ποτε και πουθενα στον πλανητη Γη δεν υπηρξε τετοια φωτοπεριοδος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 240 λίτρα φυτεμένο | Stathis31 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 53 | 21-03-13 17:23 |
Παρουσίαση 72 λίτρα φυτεμένο | georgis4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-11-10 12:13 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Παρουσίαση 250 λίτρα full planted | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 25-03-09 11:44 |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |