|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν ξερω κατι περισσοτερο να σας δωσω σαν πληροφοριες υποσχομαι να βγαλω φωτο να το δειτε μονοι σας!!!!τα αγορασα για μηλλοσαλιγκαρα απο οσα εχω δει μοιαζουν με αυτα τωρα τι να σας πω!και δεν λιμοκτονουν μεχρι κ καροτακι βρασμενο ,μαρουλι απ ολα!παντως το ενα το εσκισαν!!!!
------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carmello : 25-11-12 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοε κατι αλλο παιζει. Ισως δεν ειναι τα γνωστα μας apple snails αλλα το ειδος που λεει ο Σπυρος (το χω ξαναδιαβασει αλλα δεν τα γνωριζω προσωπικα) Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι πως φαγα ανουμπια που δε θεωρειται και ο εκλεκτοτερος μεζες χωρια οτι εχει πανσκληρα φυλλα (ουτε τα χρυσοψαρα δεν την καταδεχονται)
|
||||
|
||||
![]()
νικ πως βαζω φωτος να δεις και μονος σου???
|
|
||||
|
||||
![]()
ειτε τη βαζεις σε δικη σου url και πατας το εικονιδιο με τα βουναλακια, ειτε κανεις upload attachment κατ ευθειαν απο το pc πατωντας το εικονιδιο με το συνδετηρα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Έγκυροι τύποι αρχείων: doc gif jpeg jpg pdf png psd rar txt zip ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακουω λοιπον εξηγησεις!!!!πανω στο βραχο ειναι αθικτα!τωρα παντως τσακιζουν μαρουλι!!!!!πολυ τρωνε ομολλογω!:P δεν τους φαινοταν!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε ένα βλέφαρο και μόνος σου και πες μας!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40546 Από εδώ (και ενημερωμένο bridgesii-> diffusa)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a_bridgesi.htm
|
||||
|
||||
![]()
Pomacea canaliculata εχω εγω δλδ?μα καλα τοσο πολυ ********* κυκλοφορουν??????ελεοςςςςςςς πραγματικα!για 2 σαλλιγκαρια να πουλησει ο πετ σοπας γινεται τοσο *********** ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 26-11-12 στις 00:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακροστενο Ενυδρειο-Εξοπλισμος και αποριες | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-11-12 15:31 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ | lionor | Χρυσόψαρα | 85 | 08-09-12 12:10 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |