|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φυτα με 100% αο δυσκολο .πολυ στεγνο το νερο για φυτα φιλε μου.
θες να αυξησης και το φωτισμο σου μετοχος στη δεη εισαι? |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Γιαννη, ΦΤΟΥ ΣΟΥ για να μην σε ματιαξουμε οπως λενε...
αν κ εγω ειμαι παραπανω των αστακων , καβουριων κλπ.. με δισκους η μονη σχεση που εχω ειναι δισκοι παλιοι βιιλιου του πικαπ αλλα κ πιο παλλιους για γραμμοφωνο. ομως 30 χρονια που εχω μεσα στο ματι μου αποτυπωμενο το προφιλ του ενυδρειου θα ελεγα μονο το εξης ειναι ομορφο κ συγχαρητηρια. θα χαρω να δω νεες φωτογραφιες που θα το εχεις κανει ακομη πιο ομορφο γιατι εχει περιθωρια κ οχι για το καλο του ματιου κ το θεαθηναι.. αλλα για το καλο των ψαριων που εχεις μεσα. ενα ζωντανο φυτο θα σου κανει πολλες αλαγες , στο νερο , στο οξυγονο , οξειτητα αλλα πιο πολυ στο στρες των ψαριων, στα παιχνιδια τους μεχρι κ στην γονιμοποιηση... ενα ενυδρειο χωρις φυτα κ κρυψωνες ειναι σαν μια μακαροναδα χωρις τυρι κ κυμα.. (μην πεταξει κανεις αστεια για τους αστακους μου!) παραυτα , ειναι νεα μεγαλο ονειρο πολλων που αδυνατουν λογο χωρου, κοιτα να μας το κανεις πιο ομορφο κ να το χαιρομαστε. νομιζω οτι το ενυδρειο του καθενος εδω ειναι προσωπικο θεμα κ γουστο αλλα συναμα ειναι κ ενυδρειο ολων μας. καλα ειναι ολα αυτα που εχεις κανει , κ καλα εκανες κ εχεις μερικα λαθακια ωστε να τα βρεις κ να τα διορθωσεις , αλωστε για αυτο ειναι το χομπυ μας ομως εχω μονο ενα να πω για σενα κ τον καθε νεο μας που κανει ενα ονειρο πραγματικοτητα... προσοχη μην γινει το ονειρο απο πραγματικοτητα σε εφιαλτης... εχεις πολλα καλα ψαρακια κ εκτος απο "ψυχουλες" οπου κ βεβαια ειναι , ειναι κ ενα κοστος... ειναι κριμα να εχεις δισκους με ασβεστολιθους. εγω προσωπικα θα θελα να φυγω.. σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχεις ενα καλο κ σταθερο νερο , υγειες για τα ψαρακια σου κ να χαρεις αυτο το υπερθεαμα! για τον φωτισμο θα σου προτεινα κ led... εχει βρωμησει ο τοπος με καλα προιοντα , αντοχης σε νερο κτλ κτλ κ αν βαλεις timer σε φωτισμο , το ενα να αναβει το αλλο να σβηνει ωστε να εισαι παντα μετο κεφαλι υσηχο οτι εχεις φως ακομη κ αν αργησεις να πας σπιτι.. βαλε επισης κ ενα ωραιο φωτισμο για το βραδυ τυπου deep sea ειτε φθωριου η Leds . εκει θα το χαρεις κ εσυ! καλη συνεχεια κ αναμενω νεες φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
φυτα εκει μεσα καλυτερα εχινοδωροι που και βιοτοπικα ταιριαζουν και δε θελουν πολλα πολλα.
Καπου επισεις υπαρχει ενα θεμα με φυτα που αντεχουν σε δισκοενυδρεια, ψαχτο λιγο Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας
θελω να σας ανακοινωσω οτι μολις αυτη τη στιγμη εχουμε γεννα απο τους δισκους μας ωραιο συναισθημα!! ανεβαζω καποιες καινουριες φωτο καπως ετσι θα μας αρεσε το ενυδρειο μας polykarpos ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τη " θετικη " προσεγγιση στο εγχειρημα μου μπορει καποιοι να μην συμφωνησετε για την συνθεση των φυτων ας ελπισω οτι θα την " παλεψουν " για την ιστορια αναφερω οτι τα προμηθευτηκα απο καταστημα στο Μοναχο την προηγουμενη εβδομαδα σε πακετο που ανεφερε οτι προτεινετε για ενυδρειο με δισκους το κοστος δε ηταν 90 φυτα 115¤!!! ο πειρασμος οπως καταλαβαινετε ηταν μεγαλος ωστε να κανω την προσπαθεια της μεταφορας |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιαννη εδειξε φιλε
![]() ![]() δεη ηρθε η ακομα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο όσο πάει και γίνετε αριστούργημα
Για τα PO4 εγώ θα έμπαινα στην περιέργεια να κάνω έναν έλεγχο στο μονωτικό υλικό που φαίνεται να έχεις βάψει το samp . ps μου μοιάζει επίσης από τα μονωτικά τις isomat η παραπλήσιο και δεν ξέρω μήπως είναι και τοξικό για τα ψαρια αν είναι κάτι τέτοιο.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια
την δεη θα την αντιμετωπισω ![]() το PO4 εχει σταθεροποιηθει μεταξυ 0,5 και 1,00 το υλικο που χρησιμοποιησα για το sump λεγεται hyperdesmo ενδεικνυται για δεξαμενες ποσιμου νερου και με αυτο το κριτιριο το χρησιμοποιησα ειναι καταπληκτικο υλικο θελει μονο πολυ προσοχη στην εφαρμογη απαιτει καθαριοτητα και μηδενικη υγρασια ( λογω εππαγγελματικης εμπειριας ) χρειαστηκα γι αυτη την επιφανεια 5m2 4 lt |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα κατασκευης 750λτ | yiannis44 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 11-02-12 19:01 |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |