|
|
||||
|
||||
![]()
Άμα θέλετε να κάνετε εκτενή κουβέντα πείτε μου να σας τη μεταφέρω σε ξεχωριστό θέμα.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.facebook.com/video/video....51372721496743
συγνωμη για το οφ τοπικ απλα για να μην ανοιγω καινουργιο το βαζω εδω εαν δεν γιναιτε παρακαλω να διαγραφει http://www.facebook.com/maxmikecamperis |
|
||||
|
||||
![]()
ο paco μου (ασπρομαυρος)με την αδελφουλα του την tsikita(του συνεταιρου μου) ειναι 13χρονων και πολυ ησυχα τσιουαουα
![]() ![]() ![]() ![]() και ο γιαγκο μου που δεν τον εχω χορτασει γιατι τον βλεπω μονο εναμιση μηνα το χρονο(στη Γερμανια) αυριο φευγω και θακανω τουλαχιστον 3 μηνες να τον ξαναδω. ο γιαγκο ειναι 9 χρονων γερμανικος ποιμενικος ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φατσες!
Να σας ζησουν! Ο paco γιατι μας βγαζει γλωσσα; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα τα φιλαρακια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας σας δείξω και εγώ την δικιά μου!!!
Λέγεται Έμα και οι φωτογραφίες αν και παλιές είναι τέλειες!!!! ![]() ![]() Λοιπόν περιμένω σχόλιαααα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι το χαζό στην 2η φώτο..
χαχαχχαχχαχχαχχαααα!!! ότι νά ναι!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οι δυο τη βγαζουν αν προσεξεις τους εχουν πεσει οι κυνοδοντες απο την μια πλευρα τον καθενα τον ενα απο αριστερα και της αλλης δεξια οταν σε κοιτανε και με απορια ειναι να αλλαζεις στομαχι απο το γελιο νουμερα δωδεκαψηφια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εχετε προσαρμοσει και την τροφη αναλογα να φανταστω;
|
||||
|
||||
![]()
η τροφη προσαρμοστικε μονο για το λογο οτι εχουν ενα μικρο φυσιμα στην καρδια που με το βραδυνο χαπακι και τροφη για διαβητικα ειναι μια χαρα
ετσι και αλλιως ποτε δεν μασουσαν παντα καταπινουν την τροφη τους και για μασημα εχουν τα πισω δοντια οι κυνοδονται ειναι για να σκιζουν σαρκα οταν κηνηγουν γενικα μιλαω οχι για τα θηρια μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τσιρκο τελειος ειναι Σπυρο
βαλε και τα δικα σου αλλα καντα μεγενθυση γιατι δεν θα φαινονται καλα στη φωτο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |