|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη τη φορα να μην σου πανε καλα τα πιστια σιγουρα αυτος που σου εδωσε θα ξαναεχει κ αλλα με το κιλο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ϊσως απλά η λάμπα σου να έχει περάσει το όριο ηλικίας... Εγώ είχα μία τ8 για κάτι χρόνια, και τα φυτά μου τελευταία άρχισαν να χαλάνε και να μην μεγαλώνουν... έτσι πήρα καινούρια (από μαγαζί με ηλεκτρικά) και wow!!! το κερατόφυλλο μεγαλώνει 2 εκ τη μέρα, η ροτάλα έχει βγει από το νερό, και γενικά πολύ καλά όλα τα φυτά!!!όσων αφορά την πίστια, επειδή έχω και εγώ, οι λάμπες φθορίου είναι κοντά στο νερό, και τις ζεσταίνουν πολύ, και για αυτό χαλάνε έτσι τουλάχιστον πιστεύω... Εμένα για να καταλάβεις η λάμπα είναι 5 εκ από την επιφάνεια του νερού, και οι πίστιες κυριολεκτικά καίνε από τη ζέστη της λάμπας. Τέλος, η πίστιες δε θέλουν κυματάκι στο νερό, αλλά ήρεμο νερό, μήπως έχεις πολύ κύμα και γι αυτό σου χαλάνε???
|
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να ειναι....θα την αλλαξω σιγουρα...την εχω πολλα χρονια...μπορει να ειναι αυτο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι γεγονος οτι χανουν την αποτελεσματικοτητα τους οι λαμπες μετα απο καιρο. Μπορει να αναβουν, αλλα στα φυτεμενα για σωστη φωτοσυνθεση καλο ειναι να αλλαζονται ανα 1 - 1.5 χρονο κατα τη γνωμη μου.
|
|||
|
|||
![]()
λογικο μου ακουγεται....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για αλλαγη ψαροσυνθεσης... | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-12-10 13:22 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΑΛΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 08-04-08 14:38 |
αλλαγη φωτισμου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-07-07 01:43 |