|
|
|||
|
|||
![]() εχω πιστια στρατιοτες....τα αλλα που εχω ειναι οκ...αλλα αυτεσ νομιζω οτι θελουν κατι αλλο σε φως.. ------------------------- προσπαθησα να βαλω φοτο αλλα δεν τα καταφερα...δεν ξερω γιατι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-11-12 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα πιστια αναπτυσονται καλυτερα με καλο φωτισμο ειναι αληθεια, αλλα τα κρατας μια χαρα ακομα και ετσι.! εγω τα εχω και σε λαμπα γραφειου και ειναι μια χαρα. απλα πολλαπλασιαζονται και μεγαλωνουν πιο αργα. τι αλλα φυτα εχεις? Γιατι τα πιστια αν ειναι πολλα θα σου κανουν σκια στο ενυδρειο..
|
|
|||
|
|||
![]()
τα πιστια τα εβαλα πριν κατι μερες....απο ενα συνχομπιστα.....αλλα νομιζω οτι δεν πανε καλα....ειναι 2 μερες τωρα που βγαζουν κιτρινιλα..μαζι εχω ανουβιες νανα...και java fern....μια χαρα ολα...μονο αυτο....και δεν θελω να της χασω...και απο οτι καταλαβα φταιει το φως...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει οντως να ειναι ο φωτισμος σου μπορει και οχι.(αν ειναι δηλαδη οπως λεμε τ8 15 w).. μερικες φορες βαζουμε φυτα και απλα δεν μας θελουν! Σημαντικο ρολο παιζει και τι λαμπα εχεις. οχι ο τυπος αλλα το φασμα της και το φως της.
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι σου λεω της πλακας...δεν λει τιποτα πανω..ουτε η μανα της δεν την ξερει....θα δω αν ειναι να παρω μια...κακο δεν κανει....και θα την αλλαξω....ελπιζω μονο να ειναι αυτο και να προλαβω τα φυτα....πφ....thanks....παρα πολυ....
|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη τη φορα να μην σου πανε καλα τα πιστια σιγουρα αυτος που σου εδωσε θα ξαναεχει κ αλλα με το κιλο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ϊσως απλά η λάμπα σου να έχει περάσει το όριο ηλικίας... Εγώ είχα μία τ8 για κάτι χρόνια, και τα φυτά μου τελευταία άρχισαν να χαλάνε και να μην μεγαλώνουν... έτσι πήρα καινούρια (από μαγαζί με ηλεκτρικά) και wow!!! το κερατόφυλλο μεγαλώνει 2 εκ τη μέρα, η ροτάλα έχει βγει από το νερό, και γενικά πολύ καλά όλα τα φυτά!!!όσων αφορά την πίστια, επειδή έχω και εγώ, οι λάμπες φθορίου είναι κοντά στο νερό, και τις ζεσταίνουν πολύ, και για αυτό χαλάνε έτσι τουλάχιστον πιστεύω... Εμένα για να καταλάβεις η λάμπα είναι 5 εκ από την επιφάνεια του νερού, και οι πίστιες κυριολεκτικά καίνε από τη ζέστη της λάμπας. Τέλος, η πίστιες δε θέλουν κυματάκι στο νερό, αλλά ήρεμο νερό, μήπως έχεις πολύ κύμα και γι αυτό σου χαλάνε???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για αλλαγη ψαροσυνθεσης... | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-12-10 13:22 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΑΛΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 08-04-08 14:38 |
αλλαγη φωτισμου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-07-07 01:43 |