|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο φίλτρο πηρες;
Απο ψάρια έχεις πολλές επιλογές! Μπορείς να δεις κατι σε ντουαρφ γκουράμι με αρλεκίνους!
|
||||
|
||||
![]()
elite jet flo 50 θερμοστατη tetra tec 100W.
ναι μεν μου αρεσουν τα γκαπυ αλλα τοσα που εχω διαβασει για γεννες τους,που να αρχισω να πρωτοδινω υστερα...θα διαβασω για τα ειδη που προτεινεις και ξανασυζηταμε.λιγο νωρις ακομη... ------------------------- το πιο πιθανο σεναριο ειναι: guppies 1αρσ.& 3 θηλ.,1 pleco & 1 ζευγος black molly.απο φυτα valisneries & anubias. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 20-11-12 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλέκο (και μιλώντας για κάποιο μικρό πάντα) χρειάζεται διαφορετικό νερό από τα ζωοτόκα, πιο μαλακό.
Τα μόλι σε χαρέμι κι αυτά, αν και θα προτιμούσα πλάτι.
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα...εαν εβαζα cherry barb?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
υπο σκεψη ολα αυτα εκτος των red ch. δε μου αρεσουν οι γαριδες.
------------------------- Να ευχαριστησω τον συμφορουμιτη Γιαννη-Freediver- για τις τη βοηθεια εως τωρα,τις συμβουλες για το στησιμο του ενυδρειου και φυσικα για την αμμο που ειναι πολυ ωραια. επομενο βημα-να μπει νερακι μεσα στο ενυδρειο-. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 21-11-12 στις 19:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαρίστησή μου να συμμετέχω και να βοηθάω όπου μπορώ. Καλή συνέχεια, Μάνο, να το δούμε καλοστημένο και να το απολαμβάνουμε με καλό καφέ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα στο φορουμ.ποση ποσοτητα υαλοβαμβακα να βαλω στο φιλτρο? οσο χωραει?τα αλλα 2 υλικα ειναι σφουγγαρι κ ανθρακας.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια πολύ λεπτή στρώση γιατί μπουκώνει γρήγορα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|