|
|
||||
|
||||
![]()
O μεν Λαμπρος "τι να σκισω τωρα ρε παιδια; τι; ε; τι;"
Και ο Φοιβος "θα σας σκισω ολους! γκρρρ!" ![]() Φαινονται οτι ειναι διαβολακια! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΛΛΑ ο φοιβος το γιορκσαιρ ειναι κροκοδειλος σε οτι δεν του καθεται καλα στο ματι επιτεθεται... το καλο ειναι οτι τωρα τελευταια τα εχει βαλει με μια σκουπα στο σπιτι και οποτε αγριευει παει την δαγκωνει και επιστρεφει παλι πιο ηρεμος το βλεμα του γιορκσαιρ μου ειναι παραπλανητικο σε τραβαει να το χαιδεψεις και αυτος σκεφτεται απο μεσα του τωρα θα του την αναψω του φουστη.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω την μικρή Ιόλη. Μπορεί να μην είναι ράτσα, αλλα είναι μοναδική
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άσχετο , επειδή το είδα στην Ιόλη αυτά τα σαμαράκια σε νεαρά σκυλιά δημιουργούν πρόβλημα? Γιατί η δικιά μου τραβάει πολύ το λουρί της και την ενοχλεί , αλλά αν είναι να της δημιουργήσω θέμα στα πόδια καλύτερα να την αφήνω λυτή στη βόλτα... |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε λυτο το σκυλι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Γιατί όχι? Στο άλσος που την πηγαίνω βόλτα όλα τα σκυλιά είναι λυμμένα και παίζουν μεταξύ τους... Δεν έχει αυτοκίνητα κοντά και γενικά τα σκυλιά δεν απομακρύνονται από τους ιδιοκτήτες τους πάνω από 20 με 30 μέτρα... Δεν είναι ασφαλές εφόσον μιλάμε για ελεγχόμενο περιβάλλον που ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε τσακωμό μπορούν να τον σταματήσουν οι ιδιοκτήτες? Ή συντρέχουν και άλλοι λόγοι? Δώσε φώτα στο λαό... |
|
||||
|
||||
![]()
φωτα δεν μπορω να δωσω δεν ειμαι ηλεκτρολογος την γνωμη μ λεω οσο πιο εμπεριστατωμενα μπορω..
και σου θετω μερικα ερωτηματα... εισαι σιγουρος για το σκυλι σου?υποθετω ναι για τα αλλα σκυλια εισαι σιγουρος??να πεις ναι και να ισχυει ειναι ρισκο μεγαλο ερχονται μονο τα ιδια σκυλια?? αν θες σου δινω λινκ που γραφει για περιπτωση σκυλιου που επεσε θυμα επιθεσης απο πιτμπουλ(προς θεου δεν εχω κατι με τα πιτ μπουλ αντιθετα τα λατρευω) και το σκυλι επαθε ψυχολογικα το σκυλι ηταν ντομπερμαν ![]() αν γινει τσακωμος και το σκυλι σου ειναι μακρια 20 μετρα και μπορει να αποβει μοιραιο για το σκυλι σου!!! ξερεις πως πρεπει να χωριζειςτα σκυλια??? εχω προσπαθησει με λαθος τροπο και για λιγο γλυτωσα τα ραμματα!!! αν επιτεθει το σκυλι σ σε αλλο σκυλι η σε αλλο ανθρωπο και ειναι λυτο θα τρεχεις και δεν θα φτανεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=jHCAWaCySCw |
|
||||
|
||||
![]()
μου άρεσαν όλα τα σκυλάκια σας! παρατηρούσα ότι όλα έχουν το γλυκό βλέμμα του ζώου που νοιώθει ασφαλές. να τα χαίρεστε.
έχω μια ημίαιμη θηλυκή σκυλίτσα 3 ετών που πήρα από καταφύγιο αδέσποτων, απ ότι είπε ο γιατρός έχει κάτι από γκέκα, κάτι από σέττερ... με λίγα λόγια είναι μια πολυδαίδαλη προσωπικότητα και πάντως,πολύ χαρωπή |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο εμενα παιδες!!! εγω εχω ενα αρσενικο ροτβαιλερ!!!τονυ τον λενε!!! 6 μηνων ειναι ακομα και ηδη ριχνει την μανα μου κατω!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |