Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gemini_str
σε προσπάθεια παραγγελίας πήρα το παρακάτω:
The comments for your order are
Hi,
unfortunatly due to the high shipping costs associetd with shipping to Greece we cannot offer free shipping on your order. The shipping costs to Greece are £32.00, before we can ship your system we would need this amount paid. The easiest way to do this would be to pay us vis paypal to sales@dadsstuff.co.uk or you can phone us on 01823 698813 and we will take a card payment over the phone for the extra money. If you do not want the unit please email and we will refund your payment.
Many Thanks
RO-MAN
μήπως είναι λίγο υπερβολικοί ;;;;;;
|
Εχω παρει κιεγω μια RO απτην RO-MAN και πληρωσα κιεγω αυτα τα λεφτα. εγω πηρα μια 4stage που δινει δωρο το DI.Μου στοιχισε περιπου 130ευρω μαζι με τα εξοδα για κουριερ που ηταν νομιζω 8 λιρες(~12ε). Πριν λιγες μερες τους ειχα στειλει ενα e-mail και τους ρωτησα αν κανω καποια αλλη παραγγελια θα πληρωνα παλι για το shipping cost 32 λιρες.Μου απαντησαν οτι αυτο συμβαινει με τα αντικειμενα που εχουν καποιο μεγαλυτερο μεγεθος οπως η RO.Αν επαιρνα δηλαδη ενα ανταλακτικο δεν θα ειχα αυτη την επιβαρυνση.Νομιζω παντως οτι ειναι λογικα αυτα τα εξοδα για ενα δεμα απο Αγγλια.Ειμαι παντως απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο το νερο.