![]() |
#1 |
JBL
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα!εγω κανω της μετρησης μου με το JBL EASY TEST και δελτα 66 και καπιοι αλλη μου ειπανε οτι δεν μετραει σωστα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3149
|
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρησεις με στικ δεν ειναι ακριβεις,με τα υγρα τεστ εχεις πολυ πιο σωστες μετρησεις,δυστυχως για να παρεις ολη τη γκαμα θα πρεπει να διαθεσεις μεγαλυτερο ποσο απο οτι για τα στικ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από τη στιγμή που σου βγάζει ΚΗ 15 και pH 6,4 ε ναι, δε μετράει σωστά.
|
||||
|
||||
![]()
τι εχασα??kh15 ph 6.4 ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικότερα όλα τα stick μετράνε σωστά ( jbl - esha ) τα NO2 και NO3 ( αν δεν έχουν πάρει υγρασία ) για τα υπόλοιπα πρέπει να κάνεις σύγκριση με υγρά test για να αρχίσεις να καταλάβεις τι γίνετε , το kh γη το ψιλοποιανουν αλλα στο πολύ στο περίπου και το ph νομίζω δεν το πιάνει κανένα stick απλά πας στο περίπου σε σχέση με kh . Ουσιαστικά τα stick είναι για μια γρηγορη μέτρηση για τα NO3 - NO2 τα υπόλοιπα αν δεν τα συγκρίνεις με υγρά test δεν θα βγάλεις άκρη και ειδικά στο ph .
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω στελακο θα μας στειλει ο μικρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης πιστευω οτι εχεις χασει τη μπαλα γιατι αυτο για το τεστ σου πρωτη φορα το γραφω τωρα. Δεν το εχω ξαναγραψει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εμενα ηθελε να πει που του ειπα πως με το ph και το kh που αναφερει ειτε το τεστ του δε λειτουργει ειτε χρησιμοποιει εξατμηση νταλικας για παροχη co2.
Εναλλακτικα βεβαια τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και μια τριτη εκδοχη να εχει ριξει το ph με υγρα μπαταριας νταλικας ![]() Λοιπον φιλε Λακη δεν επιμενω για την αναξιοπιστια του τεστ σου αλλα με βαση τα νουμερα που λες και χωρις να δω τι εχεις κανει υποθετω πως συμβαινει ενα απο τα τρια που περιεγραψα, δηλαδη ειτε εχεις βαλει την εξατμηση για παροχη co2, ειτε αντι για νερο εβαλες υγρα μπαταριας, ειτε τα τεστ ειναι για τον κουβα, εσυ θα μας πεις ποιο απ ολα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να πλυνεις το πληκτρολογιο μου, γεμισε καφεδες και τσουζει η μυτη μου. Αχαχαχαχαα πεθανα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ok Παιδια θα δω
![]() [QUOTE=LAKI;713486]Ok Παιδια θα δω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 10-12-12 στις 04:13 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tι ειπε ρε ο ανθρωπος......
|