|
|
||||
|
||||
![]()
απο τι ξερω (εχω αρκετα χρονια χελωνα 6-7 χρονια περιπου) δν χρειαζετε φιλτρο το νερο αφου η χελωνα αναπρεει εξω απο το νερο.Εμενα η δικια μου εχει πεσει σε χειμερη αναρκη και δν εχει παθει τπτ(αρα κατα τη γνωμη μου αφου την εχεις σε εσωτερικο χωρο δν χρειαζεσε θερμοστατη αλλα αφου τον εχεις καλο θα κανει
![]() ![]() ![]() φιλικα Γιαννης ΥΓ : αν τα λεω λαθος μην βαρατε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα εγω ειχα νανοχελωνες της ξηρας (δασους σε βιοτοπικο rain forest terrarium) και για δυο χρονια που δεν τις αφησα να πεσουν σε χειμερια ναρκη ολα ηταν μια χαρα. Μολις τις αφησα να το κανουν (μερτα απο παροτρυνση συμφορουμιτη σε φορουμ με ερπετα) τις εχασα και τις τεσσερις.
Μετα εμαθα οτι θελει πολυ μεγαλη προετοιμασια για χειμερια ναρκη και χαμηλες θερμοκρασιες και καθολου ζεστες μερες. Δεν ξερω αν για τις νεροχελωνες ισχυουν αλλα πραγματα αλλα δε νομιζω, απλα ισως να διαφερουν οι θερμοκρασιες
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το βράδυ τι να κάνω να την αφήσω μέσα στο νερό να την βγάλω στην εξέδρα αν την αφήσω μέσα στο νερό υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί
Δεν ξέρω τι να κάνω οπότε οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνακι στο πανεπιστημιο κτηνιατρικης???
η αμμωνια δεν μυριζει τοσο αλλιως θα την μυριζαμε δεν θα παιρναμε τεστ ![]() καταρχην ψαξε στο ιντερνετ για τα πρησμενα ματια... ξεκινωντας απο αυτα θα μπεις σε εναν μπουσουλα ------------------------- Παράθεση:
παιδια οταν ειναι για ασθενεια καλο θα ηταν οτι λεμε να ειμαστε σιγουροι γι αυτο!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 16-11-12 στις 19:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και χρειάζεται φίλτρο! Εσύ για πόσο καιρό θα άφηνες το χέρι σου ή τα μάτια σου σε νερό με αμμωνια;!
Το θέμα της χειμερίας νάρκης είναι πολύπλοκο, πάντως δε φταίει το ότι έμεινε ξύπνια. Της έχεις λάμπα uvb ακτινοβολίας; Πάντως δεν τα βλέπω κομπλέ τα μάτια της.
|
||||
|
||||
![]()
ok αφου χρειαζετε φιλτρο .... γτ το χρειαζετε ? στα ψαρια ξερουμε οτι το χρειαζονται λογω της αμμωνιας αλλα στην νεροχελωνα γτ (υπενθυμιζω οτι η χελωνα αναπνεει εξω απο το νερο οποτε δν μπενει στον οργανισμος της αμμωνια ..) τεσπα δν ειμαι σιγουρος αρα δν απανταω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στον οργανισμο δεν μπαινει αλλα τα ματια που ειναι τουμπανο της χελωνιτσας στην φωτο και το δερμα καιγεται απο την αμμωνια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν το πίνει μια χαρά μπαίνει στον οργανισμό της.
|
||||
|
||||
![]()
αα τελικα πινουν νερο οι χελωνες????
![]() ![]() τα ψαρια πινουν??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red cup βοήθεια | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-01-09 20:22 |
Βοήθεια Please!!! | saxo_29 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-08-08 20:46 |
Μια βοήθεια??? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 19:29 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |