|
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πολλα ψαρια πεθαινουν καθημερινα απο θερμικο σοκ (ειναι χειροτερο κι απο την τοξικη δηλητηριαση κι απο αρρωστιες κι απο οτιδηποτε) Παράθεση:
Παράθεση:
Ξερω περιπτωση ανθρωπου που ειχε ενα ογκο (καλοηθη μεν αλλα ογκο) και βρισκοταν σε στρατιωτικες φυλακες για δυο χρονια. Μολις αποφυλακιστηκε μετα απο λιγο διαστημα ο ογκος εφυγε μονος του, οσο κουλο κι αν ακουγεται ειναι αληθινο συμβαν. Παράθεση:
Για αλλες περιπτωσεις απλα δεν κανει κατι... Παράθεση:
Ολοκληρωσε παντως το minimum της θεραπειας με το esha (αν θυμαμαι καλα ειναι 3 μερες)
|
|||
|
|||
![]()
Σου είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ πολύ
Κάποιες διευκρινιστικες ερωτήσεις Το μπόλι το χρειάζομαι και για την προσωρινή λυση; (τη λύση της λεκάνης) Εάν ναι, που να βάλω αγγελία με τη περιοχή μου; Βρίσκομαι στην Ολλανδία, εάν η αγγελία δεν είναι λύση, μπορώ να το βρω και σε pet shop; Την minimum δόση 3 μέρες με το esha 2000 την ολοκήρωσα, και λέω μαζί με τις υπόλοιπες συνθήκες να περάσω στο melafix pimafix Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
δες σχετικα με το πως στρωνει ενα ενυδρειο http://www.seriouslyfish.com/cycling-an-aquarium/ Μπορεις επισφαλως να κανεις μερα παρα μερα η και καθε μερα μεγαλες αλλαγες νερου (30-40%) μεχρι να στρωσεις ενα ενυδρειο σωστα, αλλα προσεξε αυτο που σου ειπα με τη θερμοκρασια. Επισεις πρεπει να εφοδιαστεις τα καταλληλα τεστ, για αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα ωστε να μπορεις να ελεγχεις την ποιοτητα του νερου σου. Προσωπικα αν δεν ειχα προσβαση σε μπολι και επρεπε να κρατησω ψαρι σε καραντινα αστρωτη θα εβαζα στο φιλτρο ζεολιθο και ανθρακα και θα εκανα καθημερινες αλλαγες και ταισμα ανα 4-5 μερες Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά με το μπόλι.
Εφόσον έχω ήδη ένα ενυδρείο, δε μπορώ να πάρω μπόλι απο τ ενυδρείο μου και να το βάλω στο καινούργιο μου ενυδρείο; Ευχαριστώ και πάλι |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενυδρειο ειναι στρωμενο εννωειται, ειναι ομως?
Ποιες ειναι οι μετρησεις σου?
|
|||
|
|||
![]()
Εάν ξανακάνω τις μετρήσεις στο ενυδρείο μου κ είναι καλές, (το ενύδρείο μου φαντάζομαι πως είναι στρωμένο, τ λειτουργώ ένα χρόνο, κ την τελευταία φορά που έκανα τις μετήσεις με τα χαρτάκια μιας χρήσης πριν ένα μήνα, ήταν όλα σε φυσιολογικά επίπεδα) απλά βάζω το παλιό νερό στο καινούργιο ενυδρείο; Και έτσι γίνεται η μεταφορά με το μπόλι;
Μ έδειξαν ένα μπουκαλάκι μικρο 10¤ με ζωντανά βακτήρια μου είπαν, και υπέθεσα πως αυτό ήταν τ μπόλι. Μα αν οι μετρήσεις μου είναι καλές τότε, απλά βάζω από το μπόλι του παλιού ενυδρείου ε; Ακόμα τι φίλτρο πρέπει ν έχει ένα ενυδρείο 70 λίτρων; Μου έδειξαν ένα ενυδρείο με ενσωματομένο φίλτρο, μα δεν είχε άνθρακα μέσα, ήταν απλά σφουγγάρια. Αυτό είναι φυσιολογικό; Κανονικά με άνθρακα δε πρέπει να ναι; Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων ------------------------- Επίσης το Melafix και το Primafix δε το βρίσκω σε κανένα pet shop. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Macy : 17-11-12 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Τα χαρτακια οτι θελουν δειχνουν, να μην τα εμπιστευεσαι. Μονο υγρα τεστ ειναι οκ Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ουτε το σφουγκαρι μονο του ειναι σοβαρο υλικο. Τα φιλτρα πρεπει να εχουν μηχανικη φιλτρανση και βιολογικη. Τωρα αν το ενυδρειο σου ειναι νταμαρι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να εχει και χημικη (τον ανθρακα που λες) αλλα δε νομιζω να χρειαζεται. Αν ειναι φυτεμενο εννωειται πως δε θελει ανθρακα. Τεσπα, καλα φιλτρα ειναι τα εξωτερικα φιλτρα. 70 λιτρα για χρυσοψαρα ειναι μικρο, εχεις σκοπο καθε τοσο να αγοραζεις νεο ενυδρειο οσο μεγαλωνουν? Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή γαρίδων | balog | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 4 | 10-09-12 09:16 |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |
Κάθεται κάτω στο έδαφος. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 29 | 02-03-07 15:48 |