|
|
|||
|
|||
![]()
Fish & Pet & R/C Planet Λ.Ιωνίας 196 στον Αλιμο.Για την grolux ρώτησα στο καταστημα στη Θεομητορος αλλα δεν ειχε και μου ειπε οτι 39 w ειναι σπανια να την βρω και σε ενα (δεν θυμαμαι ονομα ) αριστερα στο τερμα της Ιασωνιδου στο Ελληνικο παλι δεν ειχε.
Ισως το εχω αναφερει ξανα (για να μην παρεξηγηθω με το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω σχεση σε προσωπικο-επαγγελματικο επιπεδο) αλλα εμενα σαν αρχαριο-ασχετο με κερδισε ο συγκεκριμενος ανθρωπος για αρκετους λόγους. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που ψάχνω να αναβαθμίσω τον φωτισμό του 200λιτρου που έχω μου δώσανε τιμή 39w Τ5 grolux 8,5 ευρώ σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό στο Ελληνικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη αλλα οι τιμες που λετε ειναι σιγουρα για T5?
![]() ![]() ![]() Εγω τις ειχα βρει στο παλιο κεντρο καμπας στην τριπλη τιμη και εβαλα Τ8... Αν οι Τ5 πεσαν τοσο μαλλον ειναι καιρος για μια αναβαθμισουλα σιγα σιγα (οκ σε ενα εξαμηνο μαλλον που θα αλλαξω παλι)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Νίκο, εγώ για Τ5 του είπα και επειδή κι εγώ απόρησα αφού είχα αγοράσει Τ8 18w 7-7,5 ευρώ από αλλού βέβαια, τον ξαναρώτησα και μου είπε το ίδιο 8,5 ευρώ για Τ5 39w.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο καθενας εχει την αποψη του ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SYLVANIA Grolux 18 watt | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-10 00:37 |
Sylvania GroLux T5 24 Watt | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 07-10-09 12:08 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |