|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο..πολυ όμορφα!Τα αγαπημένα μου τροφεους..
Εχω μόνο μια επιφύλαξη για την θηλυκια που την έβαλες σε αλλο ενυδρειο..τα τροφεους λειτουργούν σαν ομάδα κ υπάρχουν πιθανότητες να μην την δεχτούν πισω.. Εγω προσωπικά θα την αφηνα μέσα στο ενυδρειο.. Παναγιώτη μια χαρα ειναι κ με 3 στιβες σε τέτοιο μήκος..δεν εχει μόνο 2 αρσενικους για να "χωρίσει" το ενυδρειο στα 2.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο για tropheus!
Προτείνω τις άσπρες πέτρες απο τη μέση να τις βγάλεις και κράτησε τους 2 όγκους δεξιά-αριστερά σε όσο μεγαλύτερη απόσταση μπορείς. Έτσι θα οριοθετούνται 2 περιοχές και δεν θα διεκδικεί όλο το ενυδρείο ένας κυρίαρχος αρσενικός. [υπάρχει και η άλλη άποψη για το στήσιμο που λέει να το τιγκάρεις πέτρα-εγώ είμαι της μινιμαλ λογικής ή τουλάχιστον αυτό "δούλεψε' στο ενυδρείο μου ![]() Τροφές διάλεξε 1-2 και μην έχεις εναλλαγές (οποιαδήποτε αλλαγή σιγά-σιγά). Τα tropheus δεν θέλουν ποικιλία, αλλά σταθερότητα ακόμη και στην ώρα που τα ταίζεις. Την θηλυκιά κακώς κατά τη γνώμη μου την χώρισες και υπάρχει φόβος να δυσκολευτεί να επανενταχθεί. ¶φηνε τες να γεννάνε εκεί μέσα και τα ανθεκτικότερα μικρά θα επιβιώνουν. Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτην την φορα μια και που την εβγαλα θα την αφησω να γεννησει μονη της και μετα δεν την ξαναπειραζω.ευχαριστω πολυ παιδια.σημερα θα βαλω και αλλες πετρες και θα βγαλω τις ασπρες φωτο συντομα...
ευχαριστω και παλι. α και ξεχασα να σημειωσω οτι το φως αναβει 18.00 μεχρι και 01.00 και υπαρχει και μια αεραντλια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση με τροφεους!! | @1926 | Tanganyika | 18 | 30-05-11 01:00 |
τροφεουσ | faxkosit | Tanganyika | 1 | 23-03-05 18:13 |