|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το ακουω και τώρα, μια χαρά βιοτοπικό είναι! Μονο αν είχες αμμό αντί για χαλίκι, θα ήταν καλύτερα.
Τωρα, όμως δεν κατάλαβα για ποιο ενυδρείο μιλάμε. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς όχι.....
Θα παραμείνει το 70λιτρο και θα αλλάξω το βυθό από χαλίκι σε άμμο και θα κάνω και τις υπόλοιπες αλλαγές που σας έγραψα.... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ωραία, ναι, την αμμο μπορείς να την παρεις και να την πλυνεις απο τώρα. Δεν θα έχεις πρόβλημα μεχρι το Σαββατο. Οσο αφορά την ψαροσυνθεση ολα που λες είναι σωστα. Απο εσένα εξαρταται τι θελεις να κανεις. Εγω προσωπικά θα εβαζα αλλα 5 νεον, και θα τα άφηνα όπως είναι, γιατι τα απιστογραμμα μου αρεσουν πολύ!
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν άλλαξα το βυθό με άμμο χαλαζιακή λευκή και πραγματικά χάζευα από την ομορφιά.....
Σας στέλνω και μια φωτό για τυχόν παρατηρήσεις.... Έχω ακόμα δουλίτσα, να προσθέσω κι άλλα πλατανόφυλλα, blackwater κλπ Έχω όμως ένα ερώτημα: Πώς θα διατηρήσω καθαρή την άμμο? Για water waves είναι μικρό το ενυδρείο και δεν αξίζει να βάλω.... Διάβασα πως μπορώ να στείλω λίγη ροή από την έξοδο του φίλτρου μου ώστε να εξασφαλίσω καλή κυκλοφορία στο βυθό μου.... Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Υπάρχει διακλαδωτής που μπορώ να βάλω στην έξοδο του εσωτερικού μου φίλτρου, ώστε η μία έξοδο να είναι στο πάνω μέρος και η άλλη στο κάτω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όπως η παρακάτω http://clip.hmongmart.com/?w=pfvOaldoM0I |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό Κλεόβουλε, αλλά εάν δεν πιάνουν?
Υπάρχει έτοιμη λύση στα μαγαζιά? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό Eheim Installation
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασβεστολιθική άμμος | stratri1 | Χρυσόψαρα | 4 | 15-09-11 23:28 |
Αραγωνίτης ή άμμος? | george1981 | Malawi | 4 | 15-11-08 11:53 |
άμμος θαλασσης | KOKOBAS | Malawi | 14 | 03-05-08 08:36 |
Θαλασσινή άμμος; | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 19-06-03 21:43 |