|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το να φτιαξεις φιλτρο δεν στοιχιζει πολυ ακριβα, αλλα παντα παιζει ειτε να εχεις αποτυχια, ειτε να σου στοιχισει ακριβοτερα απ οσο καποιο του εμποριου.
Αν θες να το κανεις απλα γιατι ετσι γουσταρεις εγω θα σε ενθαρρυνω (ετσι κι αλλιως ειμαι υπερ των diy και των modifications γιατι μπορεις να φτιαξεις απιστευτα πραγματα που η ποιοτητα τους απεχει ετη φωτος απο τις τυπικες βιομηχανικες κατασκευες που βρισκουμε στην αγορα) Αν παλι ο σκοπος ειναι απλα η οικονομια τοτε καλυτερα ψαξε απλως για ενα οικονομικο φιλτρο σαν αυτο που σου ειπαν τα παιδια και τελος.
|
||||
|
||||
![]()
ριξε μια ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59770
το φιλτρο τρεχει απο τον γεναρη χωρις κανενα προβλημα... |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ο κυκλοφορητής από το εσωτερικό μου φίλτρο είναι 1000 λίτρα την ώρα και σκέφτομαι να τον προσαρμόσω μέσα στο εξωτερικό φίλτρο που θα φτιάξω. αν το καταφέρω τότε το κόστος θα είναι ελάχιστο και θα έχω κάτι να χαίρομαι σαν κατασκευαστής ενός φίλτρου. αν δεν το καταφέρω τότε θα αγοράσω ένα έτοιμο (αυτό που μου προτείνετε παραπάνω) και τελείωσε το θέμα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iordanisdr : 15-11-12 στις 07:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μανομετρικό έχει η αντλία απτο εσωτερικό σου φίλτρο;;..λογικά πολύ μικρό!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αντλιακια απο εσωτερικα φιλτρα δε θα μπορεσεουν να στειλουν ουτε 10 ποντους υψος στηλης, εδω μερικες φορες δεν κανουν τη δουλεια για την οποια υποτειθεται ειναι κατασκευασμενα κι εσυ θες να το χρησιμοποιησεις για diy φιλτρο?
Θες μια καλη αντλια με σωστο μανομετρικο που να υπερνικα το υψος που θα το τοποθετησεις. Καλη η ιδεα σου για ξεχωριστα βαρελια, την εχω κανει κι εγω αυτη τη σκεψη, και μαλιστα σκεφτομουν για τρια 75ρια βαρελακια με θερμομονωση και μεσα τα θερμαντικα σωματα (βασικα τη σκεψη αυτη την παιδευω οχι για καλυτερη φιλτρανση, παντα εχω αριστη φιλτρανση που υπερκαλυπτει παρα πολλες φορες τα ενυδρεια μου, αλλα για απολυτη σταθεροτητα καποιων συνθηκων που δεν εχουν αμεσα να κανουν με το φιλτρο καθ αυτο)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαμηλη ροη εξωτερικου φιλτρου | ινα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-01-12 12:17 |
υλικα εξωτερικου φιλτρου | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-02-11 14:23 |
συντηρηση εξωτερικου φιλτρου | georot1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-04-10 10:32 |
Τοποθετηση εξωτερικου φιλτρου | tasos-alex/polis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-07-09 10:24 |
ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | rafaelgate7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-07-08 18:34 |