|
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
PH=6,4 KH=15 NO3=50 NO2=0,3 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 100Χ40Χ40=160ΛΙΤΡΑ 2ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 13:00-19:30 3- 4ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 25,8-26,1 5ΑΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΕ 2 ΕΥΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΝ ΤΡΙΤΟ ΤΡΟΦΕΣ JBL NOVO STICK M FUR CICHLIDEN FOR CICHLIDES SERA WELS-CHIPS JBL NOVO GRANO MIX HAUPT FUTTER STAPLE FOOD ΙΔΙ ΨΑΡΙΩΝ 3 BARB ALT TINFOIL BARB 3EPALZEORHYNCHOS BICOLOR 6BARBUS TETRAZONA 1HYPOSTOMUS PLECOSTOMU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για τα ψάρια σου δεν έχω ιδέα
![]() αλλά... από τις μετρήσεις σου (ακολουθείς σωστά τις οδηγίες; και με τι μετράς ![]() ![]() ![]() άμεση κίνηση μιας και έχεις ψάρια μέσα είναι να βάλεις μπόλι από υγιές ενυδρείο χομπίστα. κάνε πιο συχνές αλλαγές και άμεσα να ρίξεις τα no3 στο 10-20 αλλά και να κρατάς τα no2 χαμηλά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
kh 15 και ph 6.4 ????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η χρησιμοποιεις εξατμιση νταλικας για παροχη co2 ή οι μετρησεις σου ειναι λαθος (υποθετω το πρωτο ![]() ![]() ![]() ![]() no3 50 ειναι καρκινος, no2 μετρησιμα σημαινει αστρωτο φιλτρο (αλλα αν ειναι αστρωτο πως φτασαν τα no3 50 οεο???? ) Να σε ρωτησω, με τι τεστ μετρας?
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕ JBL EASY TEST
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, αρα απλα δε γνωριζουμε τις μετρησεις
![]() Τα στικακια δε μετρανε σωστα, και πολλες φορες δειχνουν εντελως οτι να ναι... Μετρησεις μονο με υγρα τεστ διαφορετικα δεν ειναι μετρησεις. Btw τα νουμερα που γραφεις πρεπει να απεχουν ετη φωτος απο την πραγματικοτητα
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι σιγουρος,αλλα εχω την εντυπωση οτι τα "τιγρακια" το κανουν αυτο οταν ειναι στρεσαρισμενα...
|
|