|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοσο μου κραταει και το αλλο...
|
||||
|
||||
![]()
αρα μαλλον το ενα και το αυτο ειναι...
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, το έκανα! Να και οι φωτο παρακατω! Αλλααα...πως θα καταλαβω αν δουλευει...δηλαδη αν αν "παρεχει" co2 στο ενυδρειο! Κοιταω το σωληνακι και φενεται πως εχει σε καμια σημεια λιγο νερο μεσα....! Γιατι ετσι???
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τη θεμοκρασια μπορει να κανει και 2 μερες για να αρχισει να βγαζει φυσαλιδες...
|
|||
|
|||
![]()
Αν πρω ενα πιστολακι και αρχισω να ζεσταινω το νερο στα μπουκαλια...θα εχει διαφορα δηλαδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα αρχισε σε ουτε μια ωρα..
γιατι δεν το γεμισες το μουκαλι με το μιγμα???? ειναι πολυ λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 φλυτζανια ειναι 700-800 γρ ζαχαρη
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηγα χτες και πηρα 10λιτρο μπουκαλι που βαζουν ανταλακτικο στους ψυκτες οι εταιρειες. 3,5 κιλα ζαχαρη και 1 κουταλακι μαγια φρεσκια απο ψυγειο. Θα το δοκιμασω μεσα στη βδομαδα να δω πως θα παει μια που τελειωνει σιγα σιγα το CO2 που ειχα φτιαξει. Ανεπιστροφη δεν εβαλα, μια φορα ειχα θεμα απο δικη μου μλκια, πατησα το μπουκαλι και εβγαλε τοσο αερα που σιφονιασε πανω πανω στο ενυδρειο και "μεταμορφωθηκε" σε σκουπα. ΠΑΛΙ καλα το καταλαβα κατευθειαν και το κουνησα να δωσει γκαζι το αεριο και ηρθε στα ισα του, επεσαν καπου 100 ml στο μπουκαλι παντως, αλλα δεν επαθε τιποτα. Απλα κατι δεν μου πηγαινε στο μιγμα και εβγαζε αργα φυσαλιδες, 1/5δευτερολεπτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |