|
|
|||
|
|||
![]()
Δε τα παω ακομα καλα με τους ορους και τις λεξεις του αθληματος !Πιστευω να τα εχω παει καλητερα στη κατασκευη και να μη ψανχω τη σφουγκαριστρα!!!80 λιτρα ειναι αυτα !!Αυτες τις μερες θα φτιαξω και το πατο και το καπακι και το σ/κ που θα παω εκει που βρισκετε το ενυδρειο θα μπουν ολα μαζι σε κατασταση δοκιμης με νερο και τα λοιπα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 80 λιτρα δεν ειναι δυσκολο να τα κρατησεις με 6ρι, αφου εχεις βαλει και κοντρες εισαι μια χαρα, φτανει να εχεις στρωσει σωστα τις σιλικονες. Απλα δεν ξερω για το υψος σου μηπως ηθελε ενισχυση (πιστευω το μελετησες πριν το κανεις)
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοεις στρωσημο στις σιλικονες και ενυσχηση για το υψος ;Πιστευω να τα εχω στρωσει σωστα και να μην εχω θεμα .Θα δουμε το σ/κ.Για την ωρα δεν εχω χρονο να φτιαξω το καπακι και το πατομα του με ξυλο (κοντρα πλακε θαλασσης).Και μετα αναμονη για την αντοχη και μετα εχουμε δουλεια ακομα...φιλτρο ,στρωσιμο ,φυτα πετρες,ξυλα !!Οσο για τους πρωτους κατοικους τους εχω και μεγαλωνουν σε ενα 10 λιτρο και τους γονοις σε 20λιτρο!!Γκαπι μωρα καμια 30 αρια και .......!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και γεμισαμε με νερο το εργαλειο και ολα μια χαρα!!!Το μονο που θελω να διτε ειναι τις σιλικονες !Ειναι χαλια;Να τις ξυσω και να τις ξαναπερασω ;;Πντως το πρωτο τεστ το περασε ειναι γεματο νερο απο το σαββατο !!Περιμενω εντυπωσεις !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι πολυ χαλια ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, οτι μπορουσες να τις στρωσεις πολυ καλυτερα ειναι γεγονος (με τη σπατουλα τις πασαληβες?
![]() Δε χρειαζεται να ειναι και τελειο, με τον καιρο θα βοηθησει και καμια αλγη οποτε θα ψιλοκαλυφθουν. Περισσοτερη βαση δωσε στη στεγανοτητα
|
|||
|
|||
![]()
με το πινελο τη περασα !Πλακα κανω με το δαχτυλο.....αλλα καπου το εχασα και εγινε σε καποια σημεια λιγο χαλια
δε λεω να το ξυλωσω ολο μονο τις σιλικονες που ειναι στις γωνιες,αλλα βαριεμε να σου πω την αληθεια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι εγινε ? | jimmy19111977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-09-08 10:09 |
Επιτελους η αρχη εγινε!!! | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-06-07 10:19 |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |