|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιαυτο παραπανω σου ειπα: |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα... Εχω διαβασει πολλα εδω... Αποφασισα να κανω αυτον τον τροπο το στρωσιμο... Δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει τοσο? Οσο κ οτι κρινεις εναν ανθρωπο (πετσοπα) χωρις να εχεις μιλησει μαζι του...Τεσπα, εγω απλα ρωτησα γιατι τα ψαρακια μου κριβονται οταν αναβω το φως! ενας φιλος μου εδωσε την απαντηση (εχει σπουδασει ιχθυοκαλλιεργιες) !! Ευχαριστω κ παλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα παιδια εννοουν οτι το στρωσιμο με ψαρια δεν αποτελει μεθοδο στρωσιματος ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
good wines! που λεει και καποιος αλλος
![]() και καλοφαγωτες οι τσιπουρες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Απο εδω διαβασα οτι χρειαζομουν... Ειχα μια απορια, γραφτηκα, ρωτησα! Κακος μαλλον..!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristotelis13 : 11-11-12 στις 00:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Δεν ξερω αν εχεις καταλαβει τι ακριβως προκαλεις στα ψαρια με αυτο που διαλεξες ως "τροπο στρωσιματος" αλλα λες πως εχεις διαβασει. Το να λεγεται κατι τετοιο σε ενα φορουμ ανθρωπων που ΑΓΑΠΑΝΕ τα ψαρια ειναι σα να μπαινει και να λεει τις οποιες "αποψεις" του ενας παιδεραστης σε ενα φορουμ με μαμαδες ![]() Επειδη μαλλον λοιπον δε διαβασες αρκετα, η ισως δεν καταλαβες αυτα που διαβασες καλυτερα να ακους περισσοτερο απ οσο μιλας (η μαλλον απ οσο απαντας γιατι οι ερωτησεις ειναι παντα ευπροσδεκτες οσο χαζες κι αν ειναι) και αυτο θα βοηθησει κι εσενα και τα ψαρια σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι μπηκες σε φορουμ ενυδρειοφιλων μηπως?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΣ!!! | mitsos1969 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 21-03-09 10:18 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |