|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα την ξεχάσω θα βάλω πρωί πρωί για να στεγνώνει κι όλας για το μεσημέρι που θα κάνω την αλλαγή
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα καλλιμπραρω σε ενα σφηνοποτηρο και μετα πεταω το υγρο γιατι εχω την αισθηση πως αν το κανω συνεχεια στο μπουκαλακι ισως το αλλοιωσω Μπορει να κανω και λαθος βεβαια και να μην παθαινουν κατι, αλλα τα υγρα δεν ειναι και πολυ ακριβα, τουλαχιστο απο τον Καλογεροπουλο (χημικα) που τα παιρνω εγω, τωρα αν αγοραζεις απο καμια φαρμακαποθηκη η απο κανενα φαρμακειο στυλ Μπακακου ισως ειναι πιο τσιμπημενα.
|
||||
|
||||
![]()
Και στον petcumulus που κοίταξα από το link που μου έδωσε ο klipitiklopos τα υγρά δεν είναι ακριβά οπότε λεω την Δευτέρα να παραγγείλω γιατί σίγουρα είναι και καλύτερης ποιότητας από αυτά που έχει μέσα. Εξάλλου εάν αναλογιστείς τα έξοδα που έχουμε κάνει και κάνουμε για τα ενυδρεία μας η αγορά των συγκεκριμένων υγρών πιστεύω ότι είναι αμελητέα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα εχω την εντυπωση πως αυτα ειναι απλα μικρα φακελακια μιας χρησης, τσεκαρισε το βεβαια μπορει να κανω και λαθος.
Εγω τα παιρνω σε μπουκαλι 200ml 7-8 ευρω αν θυμαμαι καλα ενω σε φαρμακαποθηκες εχω ακουσει πως εχουν 20-25
|
||||
|
||||
![]()
εχεις μηπως την διευθυνση του καλογεροπουλου?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στη Γουναρη στον Πειραια, δεν ειναι κανενας μεγαλος δρομος να πεις πως δε θα τον βρεις.
οπως πας για λιμανι στο δεξι σου χερι εχει μια μεγαλη ταμπελα που λεει ""ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
|
||||
|
||||
![]()
οκ!ευχαριστω!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά PH Controller | stratosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-07-10 06:04 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
Ph controller | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-08-08 16:07 |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |