|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα μασουλήσουν, ειδικά τώρα τελευταία με την κρίση τρώνε και τις ανούμπιες! Πάντως εγώ έχω πάντα στην καρδιά μου το παλιό του Μιχάλη! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29382
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω ρε Μιχάλη, απλά το παλιό με έχει σημαδέψει!
|
|||
|
|||
![]()
Τα μωρά μου http://www.youtube.com/watch?v=n7wwzMyG1EE&feature=plcp
πιστεύω οτι σύντομα θα ολοκληρώσω και το aquascape. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο και το ενυδρειο και τα ψαρια και σε σουπερ κατασταση.
Να τα χαιρεσαι. Τι σου λειπει, σαν χομπιστας, απο τις τροφεους και τι σου δινει περισσοτερα απο αυτες, ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα; Κανε ενα μεχρι τωρα απολογισμο/συγκριση, τα συν και τα πλην σ΄αυτα τα δυο τοσο διαφορετικα ειδη ενυδρειων, Μπορει ενα τετοιο ενυδρειο, να γεμισει καπως, το "κενο" που σου αφησαν οι τροφεους;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πολύ πλάκα.Θα δούμε πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Πιστεύω οτι σιγά-σιγά το κενό αναπληρώνεται Σπύρο ,πράγματι αξίζει τον κόπο και εξάλλου όλα τα πράγμτα κάνουν και τον κύκλο τους , σχεδόν 4 χρόνια φιλοξενούσα τις tropheus και σε συνδυασμό με την κριση πάρθηκε η απόφαση. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά ψάρια τα Ryukin!!!
Τα έχω και εγώ σε μικρότερο βέβαια ενυδρείο και είμαι τρελαμένος με αυτά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PANDA RYUKIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 7 | 17-10-11 08:34 |
ryukin | sakura-chan | Χρυσόψαρα | 31 | 05-12-10 22:21 |
Χρυσόψαρα σε τροπικό? | Filippos | Χρυσόψαρα | 7 | 07-06-04 13:14 |
Νέο τροπικό ενυδρείο | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 10-03-04 09:03 |
Χρυσόψαρα με τροπικά; | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 1 | 24-01-04 00:38 |